Utorrent - Státusz:Kész, ez mit jelent?
Tegyük fel, van 50 torrentem seedben. 20-nak a státusza:Megosztás, ez megvan, ha töltik töltik, nem nem. Viszont 30-nak a státusza:Kész. Ez azt jelenti, hogy bár számon vannak tartva, de ha tegyük fel valaki a privát trackeren letöltené az anyagot, akkor én már azt nem fogom tudni neki visszaosztani, mert az utorrent szerint kész az anyag?
Ha igen, mit tudok tenni? Beállításoknál kivettem a seed célt (1,5) maximális kapcsolatok száma több ezer fe-le töltési szál, stb.
Válaszokat, észrevételeket köszi.
Akkor van kész, ha megállítod. Ilyenkor nincs feltöltés sem, így adatmozgás sincs a torrentnél, a tracker sem látja, mert nem fut.
Ha nem te állítottad meg, akkor olyan megosztási beállítás van náluk megadva, hogy X arány elérésekor megálljanak. Ezt a beállítások/sorbaállítás - seed cél mezőben tudod megadni. Ha nem akarod, hogy megálljanak a torrentek, akkor egy olyan értéket adj meg, amit nem tudsz gyorsan elérni (milliós arány például).
A lényeg hiányzik a képekről, hogy hány seeder/peer van (az oszlopok fejlécére kattintva jobb egérgombbal megjeleníthetőek a többi oszlopok is.
A DHT-t pedig kapcsold ki, mert ez a tracker megkerülésével forgalmaz. Küldöd ki a vakvilágba az adatot, de mivel nem megy át a trackeren, ezért nem is számolja el neked az arányt. Jobb klikk a DHT szövegére, és kapcsold ki (vagy beállítások/bittorent).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!