Mi a jó a lepontozásban? Nincs mód az ilyen emberek letiltására?
Akkora tirpák tuskók vannak már ezen az oldalon!Az ember megpróbál segíteni, vagy egyszerűen csak leírja egy véleménykérésnél a véleményét és jön a lepontozás.A kérdező meg néha azt a fáradságot se veszi hogy odabiggyesszen egy köszit.
Ami meg végképp kiütötte a biztosítékot, hogy privátban kaptam egy levelet ennyi szöveggel: "Te qrvára ismerős vagy nekem" Mekkora egy véglény az ilyen???
Itt pl kérdeztem a kérdésre
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__2..
Olvassátok el hogy mit válaszolgatott a kérdező a válaszadoknak
ennyi erővel hivhassuk gyakoribarkobának is
mer ugye elzsibbadna a KÉZ ha oda írnánk hogy mit miért és hogyan csináltunk :)) !!
mert ugye a varázsgömböm leesett és összetört
Magyarul arrol van szó hogy a kérdéseket is kéne MODERÁLNI !!
ezért vagyok néha ogre
A kérdező kommentje:
Amúgy ez egy notebook. Kiszedtem belőle a hdd-t, átraktam egy másik notimba, amelyikbe kettőt is lehet tenni, lefuttattam egy kaspersky-t: semmi. Azóta már azon a gépen se lehet telepíteni :D
Főleg politikánál, ha valakinél meglátják a nicknevét és nem tetszik a beállítottsága, onnan akármilyen választ is adhat, lepontozzák.
Amúgy a barkochba kérdéseknél, nekem is, égnek áll a hajam. Bár szerencsére, hogy elmúltak a "honnan tudom letölteni a wifit, vagy a bluetooth-ot?"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!