Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az nCore mennyire megbízható,...

Az nCore mennyire megbízható, és a KaOs repackek milyenek?

Figyelt kérdés
nCore-ról leszedtem egy KaOs repacket, és a Windows defender jelzett, hogy baj van vele. Persze lehet, hogy fals pozitív jelzés volt, de a biztonság kedvéért nem telepítettem fel. Halottam még olyan, hogy valaki nCore-ról leszedett egy régi játékot, és telepítés után elk*rta a gépét. Úgyhogy nem tudom, mert én az nCore-t nagyon megbízhatónak tarttam.
ma 17:39
 1/2 anonim ***** válasza:
75%

Nem ellenőrzik a torrentek tartalmát, becsúszhat bármikor kártevő. A legnagyobb tévedés az oldallal kapcsolatban, hogy ott a pipa az "ellenőrzött torrent" jelzéssel. De az csak annyit jelent, hogy a feltöltési szabályoknak megfelelő. Tartalmilag senkinek nem lenne kapacitása naponta több ezer torrentet egyesével letölteni, ellenőrizni és úgy kézzel jóváhagyni.

Ha torrentezel és tört programokat telepítesz, tisztában kell lenned azzal, hogy mit kockáztatsz vele. Ezen egy 'megbízható', 'elismert' oldal sem fog csökkenteni. Természetesen ha kártevő kerülne be egy feltöltéssel, azt el fogják távolítani. De aki addig is letöltötte és elindította, azt saját felelősségre tette, mint minden egyes tört programmal. A fals pozitív jelzések visznek tévútra, és azt a hamis biztonságérzetet keltik, hogy ha az egyik fals volt, akkor a másik is biztos az lesz. Van aki ebből annyit szűr le, hogy a vírusirtó jelzését ignorálni kell, sőt akár kikapcsolni az egészet, hogy ne riasztgasson feleslegesen. Ilyenkor szoktak tanulságos dolgok történni.

ma 17:53
 2/2 anonim ***** válasza:
nCore nagyrészt megbízható, igazából scene releaseket és repackokat töltenek fel egy az egyben. Nagy eséllyel tényleg csak a crack szórakozik, de megpróbálhatod a scene releaset (iso) letölteni egy megbízható helyről, akkor kizárt a vírus.
ma 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!