Facebook. Mikor elkezdem begépelni vkinek a nevét a keresőbe akkor szerintetek tényleg semmi összefüggés hogy azokat dobja ki aki nézegetik a profilomat?
Mert azokat első helyen dobja ki akinek szinte mindennap megnézem az adatlapját hiába nem az ismerősöm...
Viszont van olyan ember is aki már kb 3 hete 3-nak dobja ki ha elkezdem beütni a kezdőbetűt.Pedig direkt nem nézem az adatlapját hogy megfigyeljem , vajon eltünik e egy idő után ha nem nézem. Ja és ő sem az ismerősöm ezért is érdekes.
Tele van helyesírási hibákkal, most látom, tehát a grammar nazi-knak leírom még egyszer a kérdést helyesen...:
Facebook. Mikor elkezdem begépelni valakinek a nevét a keresőbe, akkor szerintetek tényleg semmi összefüggés, hogy azokat dobja-e ki, akik nézegetik a profilomat?
Mert azokat első helyen dobja ki akiknek szinte mindennap megnézem az adatlapjukat, akár ismerőseim , akár nem...
Viszont van olyan ember is, aki már kb 3 hete 3.-nak dobja ki ha elkezdem beütni a neve kezdőbetűét.Pedig direkt nem nézem az adatlapját, hogy megfigyeljem , vajon eltünik e egy idő után ha nem nézem. Ja és ő sem az ismerősöm ezért is érdekes.
Vadidegenek gondolom nem nagyon nézegetik a profilodat - facebook-on ez ugye kissé körülményes is.
Ezek után elég valószínű, hogy valamilyen közvetett kapcsolatod van azzal a személlyel egy ismerősön keresztül. A facebook pedig figyeli ezeket a kapcsolatokat, és ezek alapján hozza ki a találatokat.
igen , de nem vadidegen emberekre gondolok. Hanem pl egyetemről akit látásból ismerek és a nevét is tudom (nyilván) viszont nem jelöltük egymást ismerősnek!
Igen azt tudom hogy azok vannak legelöl akiket én sokszor nézegetek, de én még ezt a másikat sem értem.mármint a mi a kérdésemben is szerepel.szerintem (remélem:D) biztos van köze hozzá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!