Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi történt a Firefoxommal?

Mi történt a Firefoxommal?

Figyelt kérdés
Facebookon megnyitottam egy troll oldalt, ami egy hír volt, de ha rákattintottam, akkor ilyen ijesztős oldal jött be, valami szörny sikításával. Akárhogy kattintgattam, nem akart bezáródni, hirtelen teljesen behalt az egész laptop, hiába nyomtam a kikapcsoló gombot, nem kapcsolt ki, tehát ki kellett kapnom az aksit. Azóta a gépem teljesen meghal a Firefoxtól. Ha nem akarom elindítani, akkor hibátlanul működik minden, de amint el akarom indítani, meg se mozdul, és minden más belassul, vagy ha nagy nehezen megnyílik, akkor is "nem válaszol", legyen az akármilyen program vagy mappa. Már töröltem és újratelepítettem a firefoxot, de semmi változás. Rendszervisszaállítást nem tudtam csinálni, mert nincs visszaállítási pont. :S Most mit csináljak, hogy jó legyen? Benne van rengeteg fontos könyvjelzőm.
2012. máj. 18. 13:18
 1/10 karesz01 ***** válasza:

1.-Töltsd le a revot

2.-Installáld a revot

3.-A revoval töröld a firefoxot

4.-Installáld újra a firefoxot vagy annak egy frissíttet verzióját

---

A továbbiakban csak a revot használd .

Revo Uninstaller Free v1.93 (magyar) gépigénye :

Operációs rendszer: Windows 98 / Windows 2000 / Windows XP / Windows Vista / Windows 7

Nyelv: magyar nyelvű , Jogállás: teljes verzió , Fejlesztő: Revo Group , Méret: 2.50 MB

Revo Uninstaller Free v1.93 (magyar) leírása :

A feltelepített programokat vonhatjuk vissza,

illetve törölhetjük le véglegesen a listából (bejegyzés törlése) az ingyenes magyar nyelvű szoftver segítségével .

További lehetőségeket az Eszközök menüben találunk, ahol rendszeroptimalizálás, valamint rendszertakarítás ,

illetve nyomok eltávolítása érhető el .

Magyarítás: Döbröntei Sándor .

Revo Uninstaller Free v1.93 (magyar) letöltése :

[link]

2012. máj. 18. 14:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Javascriptbe ágyazott trójait kapott.
2012. máj. 18. 15:05
 3/10 anonim ***** válasza:

Ez megtisztitja a Firefox-ot, nem kell újratelepiteni, a trójaidat bezárja karanténba.

[link]

2012. máj. 18. 15:06
 4/10 A kérdező kommentje:
Megcsináltam mind a kettőt. Az eset ki is írta, hogy talált valami win32/hackkms.b-t, amit elvileg eltávolított. Utána megcsináltam amit az 1. írt, a revo-t, de még mindig meghal minden, ha elindítom a firefox-ot. :S Felraktam régebbi verziókat is, szinte mind ugyan azt csinálta, egyet találtam ami működik. Akkor most azt hagyjam fent, és használjam azt, vagy rakjam újra a windows-t??
2012. máj. 18. 22:59
 5/10 anonim ***** válasza:

Beleült a trójai vagy más kártevő a Firefoxba, ezért nem lehet vele mit kezdeni, mert a vírusirtód bezárta oda. Hiába töltesz le újat.

Egy megoldás van, Firefox törlése mindenhonnan, Registryből is, majd a Malwarebytes lefuttatása. Aztán a Firefox teljesen tiszta telepítése.

[link]

2012. máj. 19. 01:08
 6/10 anonim ***** válasza:

Ez a trójaid.

[link]

Az összes .temp fájlt töröld le Ccleanerrel.

2012. máj. 19. 01:12
 7/10 anonim ***** válasza:

Itt a magyarázat:

[link]

2012. máj. 19. 13:59
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!!!!!!!! Végre sikerült, működik, helyre állt a rend. :) És akkor most elvileg megszűnt létezni a kis genyó?? :)
2012. máj. 20. 20:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Mivel nyírtad ki? Ha nem vagy benne biztos, hogy sikerült, futtasd le újra a vírusirtót.
2012. máj. 20. 21:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Amik itt le lettek írva, én azt mindet sorba végigcsináltam. Elkapni szerintem az eset tudta, de utána ugye még mindig nem működött, töröltem a firefoxot a Registryből is, majd a Malwarebytest lefuttattam, és az már nem jelzett vírust. Feltettem újra a firefoxot, és működik. :) köszönöm, örök hála!
2012. máj. 20. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!