Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Chrome-ot mostanában nehezen...

A Chrome-ot mostanában nehezen nyitódott meg, ha be is jött akkor sem hozott be egy oldalt sem. Egy újabb verzióját leszedtem, de azzal sem történt változásmás. Van (firefox, exploreren kívül) böngésző amit használni lehetne?

Figyelt kérdés
Nagyon nem szeretem a másik 2 böngészőt amit írtam, de mosta szükség nagy úr. de úgy halottam h van valami más, mivel másnak is volt ilyen problémája és azt a másikat használja, de nem tudom a nevét.

2012. máj. 8. 19:13
 1/5 anonim ***** válasza:

A másik kettő működik: ha azokkal is baj van, a géped fertőződött meg. Futtass le víruskeresőt.

Nálam egyik böngészőnek sincs baja. (Chrome, Firefox, IE8).

Operára gondolsz?

2012. máj. 8. 19:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem mind a 3 böngészőm megvan (Chrome, Firefox, IE8).

Ebből a Chrome-t használom mindennap .

Nem olyan régen volt olyan , hogy nem tudtam bizonyos oldalakat megnyitni. Lefuttattam egy vírus keresést ,volt egy pár.

Kiirtás után már tökéletesen működik a Chrome.

2012. máj. 8. 22:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Érdekes, nálam a védelem megfogta a trójait és karanténba tette (Google keresőjéből jött), de volt vagy két nap, amikor ugyanez volt nálam is a Chrome-al. Nem véletlen, hogy egy rahedli frissitést adott ki a Microsoft tegnap. Valahol a NET keretrendszerben lehetett egy méretes biztonsági rés.

Ezt próbáld meg:

Csavarkulcs alatt, Beállítások: A motorháztető alatt. Adatvédelem,minden legyen bejelölve, kivéve ezt:

Hálózati műveletek előrejelzése az oldalbetöltések...

Ha ott a pipa, vedd ki.

2012. máj. 9. 12:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Na megvan, hogy miért volt ez a rengeteg frissités.

[link]

2012. máj. 10. 13:37
 5/5 anonim válasza:

Opera.

Szerintem jobb, mint a chrome. majdnem olyan gyors (van ahol gyorsabb), vannak egérficsőrök (vissza, előre, frissítés, stb nagyon egyszerűen és kényelmesen), és nem goolge (egyre unszimpatikusabb, adatokat gyűjt, és vannak a chrome licenszszerződésében fura dolgok)

2012. jún. 5. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!