Wifi vevő erősítéshez kérnék házikészítésű tippeket?
Figyelt kérdés
Normális használható tippeket várok és nem véleményeket. köszönöm szépen2012. máj. 16. 12:03
11/13 droidlovag válasza:
ugyan ezek nem erősítők hanem jelterelők de beválhatnak (én a másodikat használtam)1: https://www.youtube.com/watch?v=u0uYtm-b3O4 2: [link]
12/13 anonim válasza:
Én is tudok neked alyánlani egy nagyon jó tippet sikerülni fog és még menyire!
Vegyél egy KOAX kábelt : [link]
Na ha megvan a wifidről az antenát csavard le dugd be a KOAX kábelt a helyére a KOAX kábelt vezesd fell a pardra van erre egy elosztó ami ugy osza ell hogy olyan lesz a vége hogy az antena rátud ileszkedni és rácsavarod a végére az antenát fenthagyod a padon az meg szétlöki mindenhova!
(bocs a helytelen irásért :) )
13/13 anonim válasza:
Köszi nekem van is olyan elosztóm =DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!