Wifi vevő erősítéshez kérnék házikészítésű tippeket?
Figyelt kérdés
Normális használható tippeket várok és nem véleményeket. köszönöm szépen2012. máj. 16. 12:03
1/13 anonim válasza:
Mennyit kéne rajta erősíteni? Lehet kapni wifi jeltovábbítót, amivel növelhető a hatótáv, vagy úgy kell helyezkedni, hogy minél kevesebb és vékonyabb falak legyenek a gép és a router között.
Vagy ki kell ütni pár falat XD
2/13 A kérdező kommentje:
Annyira gyenge a jel hogy folyton megszakad, csak annyit szeretnék, hogy stabil legyen és sokat nem akarok rákölteni, max pár ezrest, egy ilyen erősítő pedig jóval drágább
2012. máj. 16. 12:13
3/13 anonim válasza:
Más ötletem nincs, a HTC telefonoknak van egy ilyen szolgáltatása még, de hogy állandóan erre használni.
5/13 anonim válasza:
6/13 A kérdező kommentje:
12:31:
Annyira gyenge a jel hogy folyton megszakad, csak annyit szeretnék, hogy stabil legyen és sokat nem akarok rákölteni, max pár ezrest, egy ilyen erősítő pedig jóval drágább
18:15
Köszönöm szépen ezt én is néztem, én is olyan embert keresek aki már kisérletezett ilyenekkel és nem sajnálja másoktól a tapasztalatait
2012. máj. 16. 19:01
7/13 anonim válasza:
12:31-es vagyok.
Ez haveromnak működött, de ő úgy csinálta hogy kisebb ventillátor rácsos védőjére csinálta az egészet.Neki az udvarra kellett, így fal nem fogta a jelet.
8/13 anonim válasza:
Én nem szarakodtam vele ennyit. Alufóliából és szigetelő szalagból csináltam ilyen parabolatányér formát és azt tettem az antenna legvégére. 8 decibelt javított a vételen. A szigetelő szalag arra kellett, hogy ne szakadjon szét az alufólia. A szélét ragasztottam körbe, meg keresztbe egy x-et. Az x közepét kivágtam, hogy rá lehessen tenni az antennára, beállítottam, hogy merre nézzen és kész.
9/13 anonim válasza:
Inssider nevű progival, meg lehet folyamatosan figyelni a jelerősséget, miközben állítod.
10/13 Angyal Gábor válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!