Sürgős! Milyen facebook profilképem legyen? (olyan kellene, amin nem én vagyok rajta és ne legyen túl világos)
A jelenlegi profilképem túl bugyuta, csak már megvan a jövőbeli osztályom névsora és kezdenek bejelölni facebookon(a profilkép akár az érettségiig-4év-is meghatározhatja a rólam alkotott véleményeket).
Később -nyár környékén- lenne gy jobb profilképem, amin én vagyok rajta, de addig még el kellene készítenem a képet, és addig kellene valami ideiglenes megoldás.
Sürgős lenne.
Köszi
tehát kkor most olyan kellene, ami jól néz, csak te még nem vagy rajta
ha van vmi hobbid, ahhoz kapcsolódóan keress googlen valami fajin képet, de ne az első találatot tedd ki azért:)
pl ha gitározol egy gitárt, vagy ha mondjuk biciklimániás akkor vmi szép tájjal egy biciklit..najóó az utóbbi lehet béna tipp, de azért próbáltam segíteni:)
ez hülyeség
nálunk az első héten kiröhögöt mindenki mindenkit szóval csak derultunk rajta és az SEMMIT se számít
Innen nézhetsz valamit ami tetszik, nagyon jó képek vannak. :)
De most komolyan...már egy profilkép kiválasztásához is segítséget kell kérni?
Így látatlanba senki nem tud segíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!