Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Sürgős! Milyen facebook...

Sürgős! Milyen facebook profilképem legyen? (olyan kellene, amin nem én vagyok rajta és ne legyen túl világos)

Figyelt kérdés

A jelenlegi profilképem túl bugyuta, csak már megvan a jövőbeli osztályom névsora és kezdenek bejelölni facebookon(a profilkép akár az érettségiig-4év-is meghatározhatja a rólam alkotott véleményeket).

Később -nyár környékén- lenne gy jobb profilképem, amin én vagyok rajta, de addig még el kellene készítenem a képet, és addig kellene valami ideiglenes megoldás.

Sürgős lenne.

Köszi

2012. máj. 14. 20:13
 1/6 anonim ***** válasza:

tehát kkor most olyan kellene, ami jól néz, csak te még nem vagy rajta

ha van vmi hobbid, ahhoz kapcsolódóan keress googlen valami fajin képet, de ne az első találatot tedd ki azért:)

pl ha gitározol egy gitárt, vagy ha mondjuk biciklimániás akkor vmi szép tájjal egy biciklit..najóó az utóbbi lehet béna tipp, de azért próbáltam segíteni:)

2012. máj. 14. 20:18
 2/6 anonim válasza:

ez hülyeség

nálunk az első héten kiröhögöt mindenki mindenkit szóval csak derultunk rajta és az SEMMIT se számít

2012. máj. 14. 20:19
 3/6 anonim válasza:
Ha megírod mit szeretsz mi is segíthetünk keresgélni...de azért mondj valamit magadról.
2012. máj. 14. 20:20
 4/6 anonim válasza:
Nyugodtan lehetsz rajta te is, az elég sötét lenne.
2012. máj. 14. 20:20
 5/6 anonim válasza:

[link]

Innen nézhetsz valamit ami tetszik, nagyon jó képek vannak. :)

2012. máj. 14. 20:25
 6/6 anonim ***** válasza:

De most komolyan...már egy profilkép kiválasztásához is segítséget kell kérni?

Így látatlanba senki nem tud segíteni...

2012. máj. 14. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!