Hogyan tudok Interneten keresztül egy kis zsebpénzt "keresni" (pl:cs 1.6 vagy egyéb játék szerver bérléssel)?
Nem vagyok olyan korú, hogy dolgozzak, nyári munkát se tudok még ebben a korban vállalni, de pl egy cs szervert egy kis segítséggel, talán tudnék csinálni.
Na szóval ak egyéb javaslatok?
Az a baj ezzel, hogy egy játékszervernek folyamatosan éjjel-nappal futnia kell, ami meglátszik a villanyszámlán.
Másrészt olyan net kell hozzá, ami lagmentes játékot biztosít, olyan gép is kell hozzá.
Másrészt ezek a szerverek linux alól futnak, mert gyorsabb, stabilabb, megbízhatóbb, nem olyan könnyű ám szervert csinálni, amiért fizetnek is:)
Plusz, ha te nem is vagy "olyan korú", attól még adózni kell ezek után is.
Ha ezt nem teszed, a szüleidet előveheti az adóhatóság a te adócsalásod miatt. Ingyen pénz nincs....
Helló! Először is köszi a válaszokat.
1: bérelnék szervert, szerverbérlő oldalakról, nem én szeretnék csinálni, ahhoz nem értenék.
2: szülői beleegyezéssel csinálnék mindent.
3: én a szerver bérlést csak példának mondtam, de ti mást nem tudnátok mondani?
Előre köszi.
Ha bérled a szervert, akkor kinek érné meg tőled megvenni, ha mehet az "eredeti" céghez, valószínűleg olcsóbban.
Ezzel így esélytelen keresni, főleg, hogy sok helyen nincs "viszonteladási" lehetőség, vagyis ha te tovább adod a szolgáltatást, akkor le is kapcsolják, vagy szerződésszegésért perelnek.
nem, hanem admnjoggal lehetne pénzt keresni. agok adminjogot pénzért másoknak... ahogy láttam a magyar szervereken így csinálják.
de, mondom, hgoy nem csak cs-re gondolok
keresel egy hostingot ahol viszonylat olcsó a cs szerver, mondjuk warhosting.hu, nekünk tőlük van a szerver, segítettek hirdetni is a facebook oldalukon, mikor megkértük őket az elején. a configosuk is nagyon jó, mindenbe segített.
lehetőség szerint több hónapra bérelj, akkor ugye nagyobb kedvezményt kapsz és nagyobb lesz a hasznod ha admint adsz ki.
ha tudsz, csinálj a szervernek egy weboldalt, és azon is hirdesd, akkor nagyobb az esély, hogy vesznek rá admint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!