Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudom kijátszani egy...

Hogy tudom kijátszani egy szerver IP szűrését?

Figyelt kérdés

Kibannoltak egy szerverről, ezért szeretnék valamilyen módon más IP-címmel csatlakozni.

Létezik olyan, hogy pl. egy másik gépen keresztül csatlakozok? (nyilván soha sem csatlakoztam közvetlenül, de valahogy úgy értem, hogy ne az én IP-címemet lássa a rendszer, hanem a másik gépét, amin keresztül ezt csinálom)

Esetleg lehetséges lenne módosítani az IP-t? az biztos nem segít rajtam, ha ezen a gépen állítom át, mert WIFI-n keresztül csatlakozom, de ha jól tudom, a szolgáltató megint más címet ad meg, már csak azért is, mert nem lehet, hogy milliónyi 192.168.1.1 (standard linksys ip) című gép csatlakozik egyszerre a világhálóra. (jól gondolom?)

Tudtok ebben segíteni?

2012. máj. 6. 22:16
 1/2 anonim ***** válasza:

192.168.1.1 az a router IP címe.A 192.168.1.x pedig csak a belső IP címed.

Amúgy használj proxyszervert.

2012. máj. 6. 22:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Weboldalakhoz tudsz használni proxyt, még talán értelme is van, tökmindegy, hogy 1 vagy 5mp alatt töltődik be, legalább rúgathatod ki magad újra. Játékhoz viszont nincs értelme a proxynak, mivel általában az nem mindegy, hogy 10, 100 vagy 1000msec a pinged, proxyval meg jó eséllyel jócskán 1000 fölött leszel. Élj értelmesen, és nem banolnak. 17 éve lógok az interneten, de még nem nagyon osztottak rám IP-bant. Még az itteni modik sem, pedig párszor már kihúztam a gyufát :)
2012. máj. 6. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!