TP-LINK antennás routerről mi a véleményetek?
Arra vagyok kíváncsi, hogy antennával mennyivel rosszabb a jel, mintha egy kábeles routernél.
Egy ilyenre gondolok
A képen egy access point van (ahogy rá is van írva).
Azt, hogy a vezeték nélküli eszközöknek milyen körülmények között mennyi lesz a jelvesztesége, ember legyen a talpán, aki megmondja. Egy átlagos otthonban, ha jó az eszközök elhelyezése, akkor egy-két falig általában nincs komoly probléma. (De már ez is függ a fal anyagától, vastagságától, más eszközök zavarásától, stb...)
Ja, és úgy általában én elégedett vagyok a Tp-Link-kel, mint gyártóval, elég sok hálózati eszközükhöz volt/van szerencsém, és megbízhatónak tartom, ár/értékben meg szinte verhetetlen.
Márkaügyileg jó van terméktámogatás is. Ugyan nem egy Rolls-Royce a márka, de mint már írták, korrekt az árához képest. Meg ugye ha jól tudom 5 év gari jár rá. Az előzőt egyébként csak megerősíteni tudom. Ha leírod, hogy hol használnád, talán tudunk segíteni a választásban.
G.
Jól mondják, a képen nem router hanem Access Point van. INTERNET MEGOSZTÁSRA ÖNNÖNMAGÁBAN EZ ALKALMATLAN!
Ezen kívül +1 a TP-Link -nek, mint legjobb ár/érték arányú gyártónak a hálózati eszközök piacán. Okosítható router -ek terén a legolcsóbbak, de persze alap firmware -el is nagyon jók és sokat tudnak, valamint a beállításuk is egyszerű.
A Wi-Fi erősség/minőlség meg több tucat dologtól függ. Zavaró tényezők, pl fizikai akadályok. De akár nagy feszültségű vezetékek egy mikrósütő vagy más Wi-Fi router -ek is zavarhatják. Így látatlanba előre megmondani lehetetlen.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!