Hogyan tudtam ilyen könnyedén ip cimet váltani?
Volt egy kis noname netszolgáltatónál egy 4/4es netem fix ip-vel. Aztán egy nap banoltak egy netes játék(gta san andreas) egyik szerveréröl. Ezen felidegesítvén magam, kutatni kezdtem a lehetöségeimet xp-n belül. Arra jutottam, hogy ha megváltoztatom az ip címem utolsó számjegyét, akkor is tudok netezni vele. Néhányszor ledobott, de másik szám, másik net:) sôt! Volt amelyik 10/10,20/15...stb
Aztán felmondtam, de a kábel ugye bent maradt, és utána ugyan ezt játszottam 1 évig!!!
Valaki tudja a magyarázatát mindezeknek? És ami fontos, ezt meg lehet ismételni? :)
Hát, a szolgáltatónál NAGYON bénák lehettek, ha így válthattad a címet és ráadásul az IP-khez rendelték a csomagokat....
Ez az ő hibájuk, de nem, ilyet nem játszhatsz tovább és manapság ez már nem szokott menni sehol sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!