Telenor Internet Flexi 4990Ft -os havidíjú mobilinternet díjcsomagom van, átlehet váltani hipernetre?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 8. 14:29
1/3 anonim válasza:
Nekem is ilyen van, pont ugyanennyire emelték fel a havidíjját és 2 gigás a forgalmi keret. Ugyanez hipernetnél jóval olcsóbb lenne csak sajna régebben kötöttem a hűségszerződést így nem engednek módosítani meg lemondani sem. A telenor oldaláról már le is vették az internet flexi díjcsomagot de sajna még mindig él a hűségszerződésekben. Tehát nem lehet váltani... :-(
2/3 anonim válasza:
Hát én Telenor Internet Flexi-ről váltottam át Hipernet 21 csomagra viszont nekem akkor már nem volt rajta hűség de ha lett volna akkor én sem tudtam volna váltani. Megkell várnod míg lejár a hűség.
3/3 anonim válasza:
Vodánál lehet nagyobb díjcsomagra hűségidő alatt is váltani, kisebbre viszont nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!