Mit és hogyan kell beállítani facebookon, hogy azok az emberek is lájkolhassák a dolgaimat akik nem az ismerőseim?
Figyelt kérdés
2012. máj. 4. 22:56
1/3 anonim válasza:
Lehet ilyet? O.o a feliratkozást javasolnám, de annál nem lehet se lájkolni, de hozzászólni, asszem.
de ha a beállításoknál úgy állítod be a dolgaidat hogy publikus legyen, akkor talán... nem nem biztos...
2/3 A kérdező kommentje:
Több embernél volt már olyan, hogy még közös ismerőseim sem voltak vele, mégis tudtam volna lájkolni a dolgait.
Próbáltam már, hogy minden publikusra állítottam, de úgysem volt jó.
2012. máj. 6. 11:01
3/3 anonim válasza:
Hát ha például az Üzenőfaladra akarsz kiírni valamit, ott ott van hogy kik lássák: Ismerősök ismerősei
Ismerősök
Közeli ismerősök
És ott rámehetsz :) Ugyanezt a képeidnél is megteheted. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!