NCore Felregiztem a nCore. Cc re nem jön e-mail. Mit tegyek? (LENT)
és azt írja pár óra és küldi az e-mailt.
De tegnap felregisztráltam 1 tuhunder bird levelezö programra arra már 22 órája nem jött semmi!!
A másik a Gmailra meg 4 órája semmi!!
Mit rontattam el??
A válaszokat előre is köszii!
1. miért kell kiírni többször is a kérdést?
2. most írtad, hogy pár óra és küldik az e-mailt. kicsit türelmesebbnek kéne lenned.
le van terhelve a szerverük, mert mindenki az utolsó pillanatban akar regisztrálni.
"szerverümk" tied az nCore???
Csak azért vagyok ilyen türelmetlen ha nem küldik akkor nem lesz nCore-m mer holnap az utlso!!
jah bocsesz!
Neked van nCorod?
Vgay te is erre vársz??
Valaki tud megoldást????
Nekik is küldtem e-mailt de arra sem válaszol.
Én rontok el valamit??
Nagyon szeretnék bejutni!!
pls link mert nem sokat értettem belöle
sry
Aki feliratkozott, nem kapott egyedi meghívót. Mindenkinek adtak egy linket, hogy hol tudja elvégezni a regisztrációt.
Mivel én nem jelentkeztem, nem is tudhatom hogy milyen linkről van szó. De a neten már annyit beszéltek erről, hogy valahol biztos leírták a folyamatot vagy az elérhetőséget. Csak meg kell keresni. Vagy kérdezz rá az egyik témában annál aki regisztrált.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__29..
Nekem se küldtek linket nem tudom miről van szó pls valaki dobna 1 linket fogalmam sincs
pllls!!!
valaki ha tud írjon!
Köszönöm a válaszokat!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!