Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem tudok seedelni nCorera?

Nem tudok seedelni nCorera?

Figyelt kérdés

Nem tudok semmilyen nCoreos torrentet seedelni. A kliens egyszerűen azt írja, hogy egy darab peerhez sem kapcsolódok, és a feltöltött adatmennyiség 0. A letöltés rendesen megy, a seedekhez tudok csatlakozni. Ez a probléma csak az nCore esetén áll fent, más trackereken(demonoid, piratebay) rendesen tudok seedelni. Több torrentel is próbálkoztam, direkt olyanokkal, amik nincsenek túlseedelve, de egyszerűen nem tölt fel. A port amit használok nyitott, tehát elvileg nem ez a gáz... Valaki valami ötlet?

Köszi

2012. ápr. 29. 00:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ha nem piros a torrent, akkor nincs hiba.

Ha valami nincs túlseedelve, akkor is általában gyors feltöltő van ott, másrészt azt nem nézed hogy van-e igazi letöltő, vagy csak partial seederek.

Mert hiába írja a kliens, hogy van 10 letöltő, ha abból már egyik sem tölt le, akkor ott valójában 0 letöltő van.

2012. ápr. 29. 00:16
 2/13 A kérdező kommentje:
És akkor lényegében most azért kellett egy rakás új felhasználó, hogy legyen elég leech? :D Meg ez akkor azt jelenti, hogy az átlag user alig tölt vissza, mert nem tud és a havi 20 hit n runjából él? :D
2012. ápr. 29. 09:54
 3/13 anonim ***** válasza:

Ha elolvastad a szabályzatot - ami bekerüléskor nem árt - akkor látnád, hogy nem az aránytartásból kell meg megélni.

Két hét alatt történő 48 órányi seed kiváltja az adat-visszaosztási kötelességet, de ugyanúgy 1.0 aránynál is ki lehet szállni seedből.

Aki nem tud visszaosztani a nagy p/t arány miatt, annak csak seedben kell maradni a kötelező ideig, és akkor teljesítette a szabályzatot, nem kap büntetést.

2012. ápr. 29. 10:18
 4/13 A kérdező kommentje:
elolvastam a szabályzatot, ne aggódj :) csak kicsit furcsálltam, hogy nem tudom tartani az arányomat és seedben kéne maradnom, mert eddig ilyen mértékben seedelt trackerrel nem találkoztam. köszi
2012. ápr. 29. 17:24
 5/13 anonim ***** válasza:
Sziasztok. nekem is ez a gondom. több mint 300-al tudnék felölteni de nem megy. naponta kb 200-500 mega megy fel, ncore-ra. 3 olyan torrent is van a 17 seedelt közt, aminél az oldal 400-600 letöltőt ir. és nem indul igy sem rendesen. be van állítva minden, nem kezdő vagyok torrentben, de nem megy. Pedig 3 év után szeretnék már tag lenni, de ahhoz kell 150 giga, igy meg soha nem lesz meg.
2012. máj. 19. 12:12
 6/13 anonim ***** válasza:
250 GB kell ahhoz hogy tag legyél és 1 év az oldalnak tagja kell hogy legyél ha jól emlékszem.Nézd meg hogy nincs-e lekorlátozva az uTorrent-be a feltöltés.
2012. máj. 19. 12:54
 7/13 anonim ***** válasza:
4-600 letöltő biztos nincs, csak a partial seederek. Vond ki belőle azt, akinek 0 a sebessége, és add hozzá a feltöltőkhöz. Olyan túlseedelt torrenteket kapsz, ahol nincs is sok esélyed visszatölteni, csak ha minél tovább ott maradsz és vársz.
2012. máj. 19. 12:58
 8/13 anonim ***** válasza:
igen, 250 kell bocsi. nincs semmi korlátozva. előbb töltött 230-al pár percig, aztan megint 0. több mint 3 éve felhasználo vagyok, januárban váltottam netet, örültem hogy nem 20-al fog felmenni. de január ota kb 25 giga ment fel csak. pontom van egy rakás, mert ugye azzal dijazzák ha aktiv vagy meg minden. csak igy meghivora sem tudom váltani :(
2012. máj. 19. 13:33
 9/13 anonim ***** válasza:

Próbálj tovább seedben maradni, mondjuk ez 150GB vinyóval nem egyszerű.

Vagy bérelj seed szervert mondjuk egy hónapra és azzal akkor

feltudod magad tornázni TAG szintre vagy még magasabbra.Ez neked is jó valamint az nCORE felhasználóinak is mert van gyorsan feltöltő személy.

2012. máj. 19. 13:37
 10/13 anonim ***** válasza:
Bocs valahogy félreolvastam (nem tudom hogy) azt a 150GB-ot.
2012. máj. 19. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!