Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem tudok seedelni nCorera?

Nem tudok seedelni nCorera?

Figyelt kérdés

Nem tudok semmilyen nCoreos torrentet seedelni. A kliens egyszerűen azt írja, hogy egy darab peerhez sem kapcsolódok, és a feltöltött adatmennyiség 0. A letöltés rendesen megy, a seedekhez tudok csatlakozni. Ez a probléma csak az nCore esetén áll fent, más trackereken(demonoid, piratebay) rendesen tudok seedelni. Több torrentel is próbálkoztam, direkt olyanokkal, amik nincsenek túlseedelve, de egyszerűen nem tölt fel. A port amit használok nyitott, tehát elvileg nem ez a gáz... Valaki valami ötlet?

Köszi

2012. ápr. 29. 00:13
1 2
 11/13 anonim válasza:
és mi van olyankor ha a csík nem zöld hanem piros és egy másik szürke(ugyanúgy ncore)
2013. okt. 6. 18:37
 12/13 anonim válasza:

Sziasztok.

Tudnátok segíteni. N core tiltott mert nem töltöttem fel eleget, de én egyik torrentet se állítottam le, szóval hagytam futni tovább, a feltöltésnél 0nem jelez semmilyen értéket egyiknél se.

Most hogy töltsek fel úgy hogy nem tudok feltölteni ? :D

2015. okt. 15. 09:02
 13/13 anonim ***** válasza:

A már letöltötteket tudnád feltölteni. Nincsenek várósorban a torrentek? Mert azokat nem seedeled, olyan mint ha H'n'R-ként állnának, egyből leállítja a kliens őket letöltés után és csak várnak egy szabad helyre.

A beállításokban meg kell ilyenkor emelni az egyszerre futható torrentek számát.

2015. okt. 15. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!