Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért kell fizetni az nCore-nak?

Miért kell fizetni az nCore-nak?

Figyelt kérdés

Szervusztok!

Nos, én pár héttel ezelőtt feliratkoztam az nCore-ra hogy majd pár hét múlva kapni fogok egy meghívót. Így is történt, megkaptam, regisztráltam, aztán az nCore-ra belépéskor fogadott egy ablak hogy üdvözölnek, blablabla, meg minden. Aztán látom csak, hogy akkor lesz csak teljes a regisztrációm, ha most én 2000+ forintot fizetek nekik... meg minden.., talalka.hu-s baromságok is fogadtak. Most akkor hogy is van ez?

2012. ápr. 28. 15:55
1 2
 11/12 cipi8 ***** válasza:

Én már 2 éve tag vagyok de vagy 25x iratkoztam azért fel kaptam is egy pár darabot (gondolván majd egy két jó barátnak ismerősnek átadom INGYEN) de azért én is pofátlanság tartom hogy csak így lehetséges az újaknak belépni! Azért tényleg erről szó nem esett, ja és általában megszokott mindig lenni a kellő támogatottság az oldal fenntartására!

Regisztrálok erre bejön ez a találka.hu-s gebasz belépek a normális profilba ott is ez jött be de utána rájöttem hogy csak FFox dobta vissza az előzőt egy pillanatra be paráztam!

Lényeg hogy ez szerintem sem volt korrekt hogy így oldotta meg az új tulaj a témát, inkább írta volna ki hogy SMS regisztráción alapul majd a dolog és mennyi lesz kb. Így most sok embert be hülyítettek és most mindenki minket szid, közben az új tulaj tehet a dologról! Nem azt mondom hogy sok a 2000 akárhány Ft. de sajnos ezt a mai világban sok ember nem engedheti meg magának (Másokról beszélek) hogy dobálgassa csak úgy a pénzt SMS-ben!

2012. ápr. 30. 00:47
 12/12 anonim ***** válasza:

"ja és általában megszokott mindig lenni a kellő támogatottság az oldal fenntartására! "

Itt a kulcs szó: ÁLTALÁBAN.

Ráadásul pofátlanság magadat 25x beregizni, eddig nem is engedte, bann járt érte. Mástól veszed el a helyet bubikám.

2012. ápr. 30. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!