Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért kell fizetni az nCore-nak?

Miért kell fizetni az nCore-nak?

Figyelt kérdés

Szervusztok!

Nos, én pár héttel ezelőtt feliratkoztam az nCore-ra hogy majd pár hét múlva kapni fogok egy meghívót. Így is történt, megkaptam, regisztráltam, aztán az nCore-ra belépéskor fogadott egy ablak hogy üdvözölnek, blablabla, meg minden. Aztán látom csak, hogy akkor lesz csak teljes a regisztrációm, ha most én 2000+ forintot fizetek nekik... meg minden.., talalka.hu-s baromságok is fogadtak. Most akkor hogy is van ez?

2012. ápr. 28. 15:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
mindenkinek ezt írja ki,aki feliratkozott,szemét banda! elhúzzák a mézes madzagot előttünk,én regisztráltam is,de az oldalt csak akkor tudom használni,ha fizetek találka.hu oldalra,ennyit arról a nagy lehetőségről amit reklámoztak,aki meg fizet annak csak gratulálok!
2012. ápr. 28. 15:57
 2/12 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy kell?

Kötelezett rá valaki?

2012. ápr. 28. 16:00
 3/12 anonim ***** válasza:
Az a nagy lehetőség még tulajdonosváltás előtt volt, szóval az új tulajdonos felajánlja a lehetőséget mindenkinek, hogy regisztráljon pénzért, és e-mailben értesítik azokat akik feliratkoztak. Nem muszáj regisztrálni, senki nem kötelez, de legalább adott esélyt azoknak akiknek nincs ismerősük ncoreon. Nem szép, de nem kötelező, meghívóval eddig is általában pénzért jutottak be az emberek, mivel fizetni kellett azért, hogy 100%-os legyen a Támogatás.
2012. ápr. 28. 16:00
 4/12 anonim ***** válasza:
Végülis, ha meggondolod, az oldalra bekerülés sokszorosan megtérül, 2000Ft nem nagy pénz, egy zenei albumot sem tudsz már ennyiért venni, és egy film megtekintése sem sokkal olcsóbb... Ha most szükségem lenne meghívóra elgondolkoznék, hogy befizetem.
2012. ápr. 28. 16:02
 5/12 A kérdező kommentje:

Sajnos igen, anélkül nem lehet használni az oldalt.

Egyébként kösz a válaszokat, nos.... sajna ez van. :(

Marad a Bithorlo....

2012. ápr. 28. 16:03
 6/12 A kérdező kommentje:
Nagy igényem igazán nincs rá, de értitek... ezt jól becumiztam.
2012. ápr. 28. 16:05
 7/12 anonim ***** válasza:
Van még 50000 másik jó torrent oldal, rengeteg regisztráció nélküli külföldi is van, pl az isohunt. Magyarból tudom ajánlati a beload-ot (régi moobs), a majomparádé is jó volt régen, bár már lehet megszűnt. Ez a bithorlo meg mostanában futhatott fel, mert 2-3 éve még sehol sem volt, de az se lehet rossz.
2012. ápr. 28. 16:18
 8/12 anonim ***** válasza:

ez marhaság,szerintetek helyes,hogy fizetni kell azért,hogy használjak ott valamit?

vannak kisebb nevű oldalak ahol színvonalasak a feltöltések,és sok a választék,mégse kell fizetni,akkor meg miért fizetnék ncore-ra? csak azért hogy elmondhassam azon is fenn vagyok? beload,bithumen majomparádé carpathians,ezek is nagyon jó oldalak rengeteg filmet zenét megszereztem már,mégse került egy fillérembe se.

2012. ápr. 28. 17:21
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a weboldal neveket, meg fogom tekinteni! :)
2012. ápr. 28. 17:27
 10/12 anonim ***** válasza:

17:21

Nem pofátlanság ezért egyszeri 1500 forintot kérni szerintem. Messze ez a legjobb torrentoldal, az arányodat sem nézik, ráadásul többszörösen megtérül, mint már írták. 1500 forintból egy film se nagyon jön ki.

2012. ápr. 28. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!