Miért kell fizetni az nCore-nak?
Szervusztok!
Nos, én pár héttel ezelőtt feliratkoztam az nCore-ra hogy majd pár hét múlva kapni fogok egy meghívót. Így is történt, megkaptam, regisztráltam, aztán az nCore-ra belépéskor fogadott egy ablak hogy üdvözölnek, blablabla, meg minden. Aztán látom csak, hogy akkor lesz csak teljes a regisztrációm, ha most én 2000+ forintot fizetek nekik... meg minden.., talalka.hu-s baromságok is fogadtak. Most akkor hogy is van ez?
Mi az, hogy kell?
Kötelezett rá valaki?
Sajnos igen, anélkül nem lehet használni az oldalt.
Egyébként kösz a válaszokat, nos.... sajna ez van. :(
Marad a Bithorlo....
ez marhaság,szerintetek helyes,hogy fizetni kell azért,hogy használjak ott valamit?
vannak kisebb nevű oldalak ahol színvonalasak a feltöltések,és sok a választék,mégse kell fizetni,akkor meg miért fizetnék ncore-ra? csak azért hogy elmondhassam azon is fenn vagyok? beload,bithumen majomparádé carpathians,ezek is nagyon jó oldalak rengeteg filmet zenét megszereztem már,mégse került egy fillérembe se.
17:21
Nem pofátlanság ezért egyszeri 1500 forintot kérni szerintem. Messze ez a legjobb torrentoldal, az arányodat sem nézik, ráadásul többszörösen megtérül, mint már írták. 1500 forintból egy film se nagyon jön ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!