Ez most tényleg komoly? Ncore
Figyelt kérdés
ncore-on még pár hete volt az a lehetőség, hogy ingyen reg, erre most el is küldték a levelet, most meg fizetni kell 1500 forintot kell fizetni valami talalka randi hülyeséghez.. ez most tényleg komoly? eddig elég komoly oldalnak gondoltam ezt az egészet, de mostmar sz**ok bele...... van itt aki tag, és tudja miről van szó?2012. ápr. 27. 22:59
11/16 anonim válasza:
És akkor sose adjak érte pénzt, hogy bekerülhessek az oldalra... Oké hogy be tudod lépni de kb semmit nem érek vele -.-"
12/16 anonim válasza:
Am a filmekhez vissza téve most fent van pl a sherlock holmes dvd minőség ami csak május 05. én jön ki szóval....
13/16 anonim válasza:
Más torrent oldalakon is fent van egyből ezt pofázom. Meg az összes kis csicska oldalon. Szóval.... :)
14/16 anonim válasza:
Lehet hogy más oldalon is ugyanaz van fent, de mi helyzet a peer/torrent aránnyal? Nem egyszer volt olyan hogy 3-4 éves dolognál 1 seeder volt, és mikor elkezdtem tölteni akkor még beállt vagy 5.
Más oldalon örülsz ha 1 év után valaminél akad seeder, mert a többség csak magának akar jót hogy gyorsan leérjen, de seedelni már nem marad (főleg nem évekig) hogy más is letölthesse.
15/16 anonim válasza:
Ezt a sok cigánykodást, Istenem! Én regiztem 1500 Ft-ért, és lazán megéri! Melyik oldalon van még kb. az 1-2 éves torrentnek letöltési aránya? Most komolyan, egyetlen egy SMS és bejuthatsz. Szerintem ez egy fer ajánlat! (ráadásul több film és játék már megjelenés előtt kint van az oldalon, mint letölthető torrent)
16/16 A kérdező kommentje:
hát ezaz.... ezt mondom én is... gyorsabb a letöltés is meg minden ncore-n..
2012. ápr. 29. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!