Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez az igazi vagy a hamis...

Ez az igazi vagy a hamis nCore oldal? állítólag free reg van, de aztán kér 155ft-ot.

Figyelt kérdés

itt: *****

elvileg ez az igazi,de gyanús,hogy pénzért kell regelni.

* Automatikusan eltávolított tartalom.

2012. ápr. 27. 10:38
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
59%
Ne hagyd, hogy megtörjenek! :D
2012. ápr. 27. 11:38
 32/43 Csiß ***** válasza:
100%
Na asszem az nCore-nak hamarosan lőttek.Mikor valamelyik torrent oldal elkezd "pénzt behúzni",akkor a NAV is megjelenik előbb-utóbb xD
2012. ápr. 27. 12:55
 33/43 anonim ***** válasza:
68%

Írta: Cretain | Tulaj

[Válaszol] 2012-04-27 12:31:51

Megváltoztattuk az aktiválási lap szövegét. NEM kötelező regisztrálni az emlitett partner-oldalra, csupán lehetőség, egy plusz, hogy egyidejűleg oda is kedvezményesen kap a felhasználó premium accountot.

Sajnáljuk, hogy ilyen rosszul lett ez megfogalmazva és leközölve, nem volt szándékunkban senkit félrevezetni, és elnézést kérünk azoktól, akiket esetleg mégis sikerült.

A kötelező regisztráció csupán azokra vonatkozik a külső oldalon, akik PayPal-lel, illetve bankkártyával szeretnének fizetni, ugyanis ők regisztráció után tudják csak ezt megtenni, és az ottani oldalon kapják meg az nCore-bejutáshoz szükséges kódot.

Amint az uj aktiválás szöveg szerint is kiírtuk, "elég csak" az SMS-t elküldeni az ott emlitett telefonszámra, a szöveggel, ezzel teljes jogú taggá válnak az oldalon, további plusz és/vagy szankció nélkül.

2012. ápr. 27. 12:56
 34/43 anonim válasza:
44%
Na csumi!!! Figyeljetek !! Ez nem kamu. Én kb. 2 hete fel iratkoztam összesen 6 email címmel és ma hajnalba mind a 6-ra jött egy regisztrációs link.... Be regisztráltam, és láttam, hogy küldeni kell egy sms-t 1500ft + ÁFA (2032ft) Szóval el kértem apám telóját és küldtem egy sms-t gondoltam vagy nyerek vagy nem ennyit megér.... Ahogy el küldtem az sms-t kb. 4-5 másod perccel később vissza küldtek nekem egy sms-t amibe volt egy szám illetve betű sor! Be írtam az ncore.cc a kód: mezőbe és jó lett!!! Nem csalás de tényleg szerintem mindenkinek meg ér ennyi !!!!!!
2012. ápr. 27. 12:59
 35/43 anonim ***** válasza:
86%

Én egyébként nem értem miért pampog mindenki. Évek óta szinte lehetetlen bekerülni rá, meghívóval persze lehetett, azt most is lehet, csak azt nagyon nehéz szerezni. De ezt a lehetőséget nem veszik el most sem. Lett egy új tulaj, aki ilyen módon kinyitotta a regisztrációt, és mellesleg egy kis pénzt is kereshet vele.

Bár az szerintem sem korrekt, hogy nem lett előre tájékoztatva mindenki a részletekről.

2012. ápr. 27. 13:00
 36/43 anonim ***** válasza:
71%
Annak idején 5 rugóért árulták a meghívót a vaterán a tagok(nem a tulajok), és azt is pillanatok alatt elkapkodták.
2012. ápr. 27. 13:02
 37/43 A kérdező kommentje:

# 35/36

nekem ezzel csak az a bajom,hogy nem szóltak előre.

és még mindig nem tudom,hogy ez egyszeri díj-e.

2012. ápr. 27. 13:36
 38/43 Csiß ***** válasza:
72%
Néztem nCore fórumot..Ott is megy a rizsa :)
2012. ápr. 27. 13:48
 39/43 A kérdező kommentje:
válaszolt az emailre,azt mondja,hogy csak egyszeri díj.
2012. ápr. 27. 15:37
 40/43 anonim válasza:
Dugjak fel maguknak az egyszeri dijukat. Ha azt mondjak hogy fogadunk adomanyokat, ha tetszik az oldal vagy valami hasonlo, lehetseges hogy kuldok nekik egy kis penzt. De hogy a pofamba nyomjak a fizeteses regisztraciot raadasul azert hogy tudjuk miket fogok majd letolteni...Szerintem sok embert elveszitenek igy.Engem biztosan.
2012. ápr. 29. 13:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!