Ez az igazi vagy a hamis nCore oldal? állítólag free reg van, de aztán kér 155ft-ot.
Figyelt kérdés
itt: *****
elvileg ez az igazi,de gyanús,hogy pénzért kell regelni.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. ápr. 27. 10:38
1/43 A kérdező kommentje:
bocs,elírtam 1500-at kér,áfával 2000!!!
2012. ápr. 27. 10:39
2/43 pagan válasza:
1500 at kér,én is regeltem de nem fizettem,azt írják többen hogy igazából egy társkereső oldalra regisztráltat,inkább nem próbálom ki
3/43 A kérdező kommentje:
hol írják?belinkelnéd légyszi?
2012. ápr. 27. 10:44
4/43 A kérdező kommentje:
amúgy elvileg ez vmi "partneroldal".
2012. ápr. 27. 10:45
5/43 pagan válasza:
7/43 pagan válasza:
ja,nem bocsi félreértelmeztem,végigolvastam az összesyet,hát az jön le hogy valós a dolog:S
8/43 anonim válasza:
Ne fizess. Nem fizetsz elég adót? Még ide is fölöslegesen utalgatnál? Keress csajt máshol.
9/43 A kérdező kommentje:
köszi.
amúgy már csak arra lennék kiváncsi,hogy küldenének-e ilyen PÉNZES sms-eket,mert azt nem akarom,de ha csak 1szeri alkalom,akkor nyelek egy nagyot és regelek.erről nem tudsz valamit?
2012. ápr. 27. 11:02
10/43 DannyZuko válasza:
az oldal kamu! Be ne fizesd. Az ncore nem nyitott free reget, hameg free lenne, akkor nem kellene fizetni érte. Terjeng jó ideje ez a kamu hír és mindenki bebukta eddig. Az ncore kiadott egy közleményt is, amiszerint nekik semmi közük ehez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!