Jött egy üzenet és azt irja az ncore team, hogy lehet rendelni ncore meghívót, ez ingyenes vagy nem?
Honnan jött az üzenet? Mert bárki mondhatja hogy ncore team tagja és kapsz meghívót (az igazi oldal vezetőinek nincs is ilyen titulusa, a leveket nem ncore team néven küldik) .
A hivatalos oldalon lehet feliratkozni, de azt neked nem ajánlja senki külön. Minden más oldalon valószínűleg átvernek. Ha már kapásból kérik a támogatást meg az sms-küldést, akkor ott pénzlehúzás van.
-honnan jött az üzenet
-hova jött az üzenet
Én semmiféle ilyen üzenetet nem kaptam az oldalon.
nCore
ncore@ncore.cc
Erről a címről érkezett, megerősíti, hogy regisztráltam, küld usert,jelszót.
Csak az oldalon az aktiválásnál azt írja, hogy regisztráljak a találka.hu-n... 1600 Ft +ÁFA (2032 Ft) SMS-sel 4 havi prémium tagság :)
És az oldal amugy nem egészen olyan, mint amilyennek én 1szer 2szer láttam az ncore-t. Pedig az url ncore.cc...
Az oldalon már többen jelezték ezt a dolgot ma hajnaltól kezdve. Még nem reagáltak, hogy mi ez.
Ha mégis igaz, akkor elmondták már a fix megoldást: 1500 forint támogatásért mindenki kap meghívót, ahelyett hogy 2000+ ft-ért kötelező lenne egy ismeretlen oldal tagjává válni, mielőtt használnád ezt (és azt sem tudod hogy tényleg meghívnak-e mindenkit aki feliratkozott).
Ráadásul a támogatást azt csak az oldal kapja, míg az SMS-t ki tudja ki (+ a szolgáltató a saját nagy részét belőle).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!