Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha felfüggesztem magam, vagy...

Ha felfüggesztem magam, vagy törlöm a Facebook profilomat az elküldött üzenetek megmaradnak?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 18. 21:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha felfüggesztés előtt küldesz üzenetet és utána deaktiválod, attól ő még megkapja
2012. ápr. 18. 22:23
 2/4 tokacsikix válasza:
Ha törlöd akkor egyértemű hogy nem tudok egy linket ha kell a végleges törléshez mert én is most töröltettem 14 nap után törlik.Ha felfüggeszted megmarad minden de amig nem lépsz be szóval függesztés alatt tarto nem jelenik meg az üzifaladon ki mit csinált.Még valami?
2012. máj. 10. 21:42
 3/4 anonim válasza:
Ameddig függesztve van valaki addig akikkel levelezett az üzi nem marad meg ? addig nem látható nekik?
2012. máj. 12. 12:16
 4/4 anonim ***** válasza:
de látható nekik, sőtt ha törlöd magad név nélkül az összes üzenet megmarad.. nekik
2012. nov. 26. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!