Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom teljesen letiltani?

László22 kérdése:

Hogyan tudom teljesen letiltani?

Figyelt kérdés

Avast 7.0.1426. verzió van a gépen, teljes szoftver, ez egy céges gép, és sajnos van olyan személy akinek nem szólhatok rá hogy ne menjen fel facebook-ra de még is fel megy, de a főnök megengedte hogy letiltsam így nem fog tudni fel menni, a problémám az lenne hogy hiába állítottam be letiltásba az avastban a különböző URL-eket hogy ne léphessen be, a google.com on keresztül csak sikerül neki belépni-e. Milyen módot tudtok ajánlani, hogy ne csak direktben hanem indirektben sem tudjon semmilyen hivatkozás által be lépni egyik facebook-ra se.

Csak értelmes válaszokat várok, és az alapján pontozok. Ha nem adsz rendes választ de értelmes a válaszod azt is felpontozom. Csak a Troll-okat pontozom le.

Köszi a választ előre is.

2012. ápr. 23. 11:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Próbáld ki ezt a megoldást:

[link]

2012. ápr. 23. 11:38
 2/3 anonim ***** válasza:

hosts fájlban átiránytod neki a facebook.com-ot valahova máshova, pl. a helyi webszerverre.

c:\windows\system32\drivers\etc\hosts

Ide beírod, hogy:

127.0.0.1 www.facebook.com

127.0.0.1 facebook.com

Innentől a facebook helyett a saját gépére megy, szóval guglival se tudja kikerülni. Max akkor, ha tudja a facebook IP címét vagy tudja hol van a hosts file és átírja.

2012. ápr. 23. 12:19
 3/3 A kérdező kommentje:

Annyira nem ért a géphez hogy ezt ki tudja játszani :D

Köszi szépen mind kettőtöknek ez biztosan be fog válni :D

2012. ápr. 24. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!