Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ti szeretitek a "lájkroham"-ot...

Ti szeretitek a "lájkroham"-ot Facebookon? Szeretitek, ha valakitől egyszerre 100-150 értesítést kaptok?

Figyelt kérdés
Ti is szoktatok ilyet csinálni? :d

2012. ápr. 21. 17:45
 1/8 anonim ***** válasza:

Az ilyen dolgot az oldal visszaélésnek veszi, és általában letiltja a felhasználót egy időre arról a szolgáltatásról, amivel visszaélt. Sok like esetén nem tud egy ideig like-olni, sok komment esetén kommentelni napokig, stb...

Utána meg jönnek panaszkodni, hogy miért nem tudnak ezt-azt csinálni.

Ha személyes érintettség érdekel, akkor velem ilyet nem csináltak még, én sem szándékozom mással. Igaz, nem vagyok 13 éves sem, hogy kényszert érezzek rá.

2012. ápr. 21. 17:48
 2/8 anonim ***** válasza:
NEM ÉS NEM.Találkoztam már néhány olyan barommal aki oldalakat kért ITT amiket lájkolhat.Én személy szerint törlöm az ismerőseim közül a lájkfüggőket és az alkalmazásajánló függőket mert ahogy írod 100-150 értesítést produkálnak naponta.Ezalol a feleségem sem kivétel.
2012. ápr. 21. 17:49
 3/8 A kérdező kommentje:

nem zaklatásra gondoltam, hanem poénból lájkol.

Nekem jól esik amikor valaki olyan lájkol, aki tetszik nekem, vagy jól néz ki.

Én is csak olyanoknak csinálok, akivel jóba vagyok, nem zaklatásként foga fel..és még szíveket is ír érte...

2012. ápr. 21. 18:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Túl van értékelve a Facebook, és olyan dolgot látnak bele az emberek, ami nincs is.

Bárki küld szívet, legyen annak mélyről jövő jelentéstartalma, vagy csak két karakter leütése egy szimbólum megjelenítéséhez, a másik fél nem fogja túlgondolni, neki az csak egy hangulatjel lesz, mint a ":D".

Annál nincs valósabb és őszintébb dolog, mint ami két személy között egy térben és egymás között zajlik, a virtuális élet pedig csak a számítógépre korlátozódik. Lehet hogy neked jól esik a pozitív visszajelzés, de a legtöbbször ezek csak üres dolgok, amit az emberek a népszerűség kedvéért csinálnak.

2012. ápr. 21. 18:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Ők sem zaklatásból csinálják hanem függőségből.Minden lájk gombnál kényszert éreznek a megnyomásra.Ez egy új betegség szerintem,szinte kizárólag csak ezért fb.-oznak.
2012. ápr. 21. 18:09
 6/8 k.lau13 ***** válasza:

Az elsőnek mondanám, hogy nem minden 13 éves csinálja ezt, ne általánosságba! Én is csak 14 leszek nemsoká, mégis tiszta hülyeségnek tartom.

Lájkroham? nem is tudom, szerintem inkább csak unatkoznak az emberek. Szivet se azért írnak a legtöbben, mert marhára jóban vagytok, hanem mert attól tűnik rendesnek meg jófejnek előtted, ha ezt csinálja. Meg mondom, mert unatkoznak. Aztán meg panaszkodnak, hogy mennyire nincs idejük... Szerintem elég röhejes, amit egy-két ember csinál facebook-on.

Nem azért mondom, biztos van, akinek ez poén meg minden... és annak is szoktam örülni, ha értesítést kapok, de nem ilyenekről... de ez csak személyes vélemény, persze nézőpont kérdése.

2012. ápr. 21. 19:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem. Ki is lőttem a beállításoknál, hogy ne küldjön értesítést erről.
2012. ápr. 22. 13:05
 8/8 A kérdező kommentje:

Oké, ti tudjátok amúgy nem éppen család apák meg hasonlók véleményére voltam kíváncsi, sőt nem is tudom, az olyanok mit keresnek facebookon, mert ott nem lehet gyereket nevelni.

sem 12évesekére, hanem TINIKRE, mert tudom, hogy TINIKNÉL normális, vagyis az én ismerőseimnél(akiket ismerek, meg jóba vagyunk, és nem tiltanám ismerősök közül mert lájkolt)és aki nem is azért küld szíveket, mert nem ismer.

-.-"

2012. ápr. 23. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!