Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az internet explorer 9-hez...

Az internet explorer 9-hez miért nincsenek kiegészítők?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 21. 10:24
 1/5 A kérdező kommentje:
úgy mint a Chrome-hoz vagy Firefoxhoz
2012. ápr. 21. 10:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Vannak hozzá cuccok:

[link]

Én mondjuk különösebben nem használok egyikhez sem kiegészítőket, a reklámszűrőkön kívül, ie9-hez is csak az van beállítva.

2012. ápr. 21. 10:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Mert az IE egy ipari hulladék, amit nem érdemes használni...

Amúgy vannak, de sokkal kevesebb, mint a normális böngészőkhöz. Használj Firefoxot vagy Chrome-ot.

2012. ápr. 21. 10:35
 4/5 anonim ***** válasza:

"Mert az IE egy ipari hulladék, amit nem érdemes használni..."...nem vitatkozásból mondom, de sztem az IE9 egész jól sikerült böngésző lett, tény hogy aki átállt Chrome/FF/Opera valamelyikére, az nem fog visszaállni. De azok akik eddig IE6-7-8-at használtak, azok teljesen elégedettek lesznek vele.

Nekem jelenleg 4 böngésző van feltelepítve, mert ami az egyiken nem megy, az a másikon fog, és ahhoz hogy böngéssz bármelyik megfelel.

2012. ápr. 21. 11:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát, az IE9 szabványkövetés tekintetében elért végre oda, ahol a FF a 3-as verziónál, a Chrome meg alapból tudott.

Kiegészítők terén sokkal szerényebb a választék, a frissítése lassú és nehézkes.

Ezen kívül még mindig bugos (IE9: 40 sebezhetőség ebből egy javítatlan, Chrome 18: 14 sebezhetőség, mind javított, Firefox 11: 0 sebezhetőség - secunia.com), ráadásul IE9 ugye nem megy fel XP-re, szóval aki XP-n van, vagy használ IE8-at, vagy váltania kell oprendszert...

Továbbra is csak ezt tudom linkelni:

[link]

2012. ápr. 21. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!