Szerintetek hihetek az interneten küldött leveleknek, melyek azt mondják én vagyok a nyertes és ingyen választhatok a termékek közúl?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 20. 17:38
1/5 anonim válasza:
Első számú szabályként lehetne mondani, hogy ha te nem csináltál semmit, mégis nyertesként hirdetnek ki, a mögött átverés, lehúzás szokott lenni.
Talán ingyen választhatsz, de úgyis ráhúznak olyan járulékos költséget, hogy végül szarul gyere ki az egészből.
Ilyen nincs a mai világban, hogy te bármit is ingyen megkapj, főleg úgy hogy te nem kezdeményeztél semmit, csak úgy értesítenek.
2/5 anonim válasza:
ne higyj nekik semmit!!!
naponta kb 5-ször szoktam nyerni apple termékeket xD
3/5 anonim válasza:
Főleg ha SMS-t kell küldeni egy emeltdíjas (06-90-es) számra...
4/5 anonim válasza:
megkérdezhetem, hogy mennyi idős vagy?
("hogy még hiszel a mesékben!")
5/5 k.lau13 válasza:
az utolsóval egyetértek...
Én is naiv voltam, és most a híd alatt csövezek, elcsesztem minden pénzem, de van harminchat iPad2-m... XD
Na most szerinted?? Nem is kérdés, hogy nem hihetsz nekik! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!