Mobilinternet helyett mi lenne lehetséges megoldás? Mikrohullámú internetnek hol tudok utána nézni Csongrád megyében?
A helyzetem a következő: környékünkön nincs vezetékes internet(csak kilométerekre) jelenleg mobil internetet használok,de nem vagyok vele megelégedve(sokszor újra kell tölteni az adott oldalt,mire nagy nehezen megnyitja)
Csak annyira kellene,hogy gyors legyen,hogy esetleg kis videókat is tudjak nézni rajta meg elfogadhatóan meg tudjam nyitni a képeket a hirdető oldalakon,illetve email küldésre használnám.
Csongrád megyében lakom,nem tudom,hova fordulhatnék?
köszi a választ,Diginél nincs ilyen lehetőség(ott van a tv előfizetésem) náluk vettem a mobilnetet is,de tényleg nem az igazi.Megpróbálom a UPC-t is,de hasonló elven működik a szolgáltatásuk,szóval nem hinném,hogy ott lenne.
Persze a Digi-nél is van kábelos net,de erre nincs semmi szoláltatónak érdekeltsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!