Becsaptak a Vaterán! Pontosan mit tudok tenni ilyenkor?
Múlthéten vettem egy telefon Vaterán 9500 Ft értékben. Az eladóval fel is vettem a kapcsolatot, rendszeresen írt is vissza, feladtam a pénzt, de azt mondta lesérült és csak pár nappal később tudta feladni a terméket. Ezt meg is értettem. Múlthét kedden megjött a termék, mely nem felelt pl. annak a feltüntetésnek, hogy kiválóan működik, mert a joystick ki akar esni belőle, illetve a telefon is tiszta karc és büdös (cigiszagú) retkes is, és ezekről nem írt és a képen sem látszódott a hiba! Megírtam neki, hogy szeretném ha visszavenné, de azt mondta nincs most pénze, jövőhónapban tudja csak küldeni.
Kerestem Vaterán a szabályzatban, hogy mi a teendő ilyenkor, de nem találtam róla semmi pontosat.
Tudna valaki ebben segíteni? Nagyon köszönöm előre is!
Legelső lépés: NE adj értékelést még. Írd meg neki, hogy szerződésszegést követ el, nem a hirdetett állapotban adta el a terméket, tehát kéred vissza az árát. Csatolj hozzá bizonyító fényképet.
És közöld vele, hogy ezért fel is jelentheted (tényleg megteheted, csalás címszóval). Ha húzódik, akkor negatív értékelés, és írj a vaterának, kérj tőlük is segítséget.
Köszönöm a válaszod!
Már most meg is csinálom a képeket és írok a vaterának is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!