Skype fiók törlése?
Hogyan lehet skype fiókot törölni/ megszüntetni stb..?
Lehetséges-e.
Ezt már többen kérdezték itt az oldalon, és érdemleges válasz még sosem érkezett. Sokat keresgéltem én is ez ügyben a neten, általában azt írják, hogy nem lehet törölni. Olyanokat is olvastam, hogy ha valaki nem lép be bizonyos ideig, akkor törlődik a fiók. Én ezt most megcáfolnám, mert - az első skype fiókom jelszavát elfelejtettem, így csináltam másik fiókot. Több mint egy évig eszembe sem jutott ez a fiókom. Aztán egyik nap, valahogy, mint derült égből villámcsapás, eszembe jutott, hogy mi is lehet a jelszó. Kipróbáltam, bejutottam, még élt a fiókom. Azóta van 2:)))
Szóval, nem hiszem, hogy lehet.
Akkor nem vagyok egyedül:)
De, mondjuk én nem is bánom, hogy 2 fiókom van. Az egyiket használom csak a családom részére, a legközelibb rokonok, gyerekek... A másik maradt az internetes ismerősökre, így nem kell úgymond suttyomban /láthatatlanul/ bejelentkeznem, ha nem akarom, hogy zavarjanak:) Mindennek van előnye, és hátránya is. Én így nagyon jól elvagyok a 2 skype fiókommal:)
Különben még utána néztem a törlésnek, de, eléggé körülményes. Csak angol oldalakat találtam, / az angol nem az erősségem:)/ de a google fordítónak köszönhetően azért megértettem mi a teendő a törlésre. Állítólag lehet írni a skype üzemeltetőinek, és lehet kérni a fiók törlését. / Itt a felhasználói jogszabályokra hivatkoznak, hogy ha valaki nem akar egy szolgáltatást igénybe venni akkor törlik a fiókot./ Nézz utána, lehet sikerül megoldanod. Írd be a google-ba - skype fiók /vagy profil/ törlése,
biztosan találsz használható megoldást.
üdv.
Megnyitod a Skype-ot.
Súgó->Angol nyelvű súgó-témák
Feldob egy ablakot (böngésző)
(linket azért nem adok, mer álladóan változik)
Betölt a Skype Help center
Meírod a keresőbe: delete
Majd az első találat
Ha Chrome-od van akkor lefordíttatod
És végigköveted az utasításokat
(Nem próbáltam ki, de ha működik akkor leírnád?)
Skype legyen kikapcsolva
Win7 -> Start menü -> kellékek -> futtatás -> beírod: %appdata% és nyomsz egy ok-ot -> Skype mappára 2xkatt -> a törölni kívánt felhasználó mappáját kitörlöd
nekem sikerült és keresésnél sem hozza amit kitöröltem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!