Windows Live Messenger fiók törlése miként oldható meg?
A gond a következő, hogy osztálytársam ékes szavaival fogalmazzak: "épp most "írtál rám" msn-en egy frissen borotvált női nemi szervet legkevésbé sem takaró igazolványképpel..."
Nos, a jelszóváltoztatás felejtős, ha más gépről is csinálom, bukta, így mivel már úgyis régi a fiókom, úgy döntöttem, törlöm. Persze a mikrószaftnál ugye ez se megy csak úgy:
"A következő fiók nem szüntethető meg: Egy Microsoft e-mail fiók (Windows Live Hotmail) kapcsolódik fiókjához, ezért most azonnal nem szüntetheti meg Windows Live-fiókját. A Windows Live-fiók megszüntetéséhez először meg kell szüntetnie Microsoft e-mail fiókját. Megfelelő hosszúságú tétlen időszak után a rendszer automatikusan megszünteti majd Windows Live-fiókját. Szüntesse meg Microsoft e-mail fiókját"
Nos, megszüntetem, kijön az üzenet: "Fiókját ezzel megszüntette."
Viszont az üzengetések nem maradtak abba.
Tippek?
Megj.: Úgy érzem némileg jártas vagyok az informatikában, így a "vírusirtás", "Rakd újra a windózt", stb. válaszok nem számítanak hasznosnak.
Köszönöm.
G.
ui.: Természetesen a normális hangvételű válaszokért megy a zöld.
Köszönöm a válaszokat és igen, új fiókot fogok csinálni, de mindazonáltal így ki is kell törölnöm az ismerőseimet a régi Live acc-omból, hogy ne zaklassák őket.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!