Zavar titeket, hogy egyesek nem képesek használni a Google-t?
Engem nem. Nem az én tulajdonom ez az oldal, a szerkesztők majd biztos kitörlik az olyan kérdéseket, amiből már sok van.
Nem kell válaszolni és kész!
Nos, én sokszor azért nem boldogulok a google-lel, mert nem találom a megfelelő keresőszót. És amikor egy konkrét kérdésem van, nem tudom, hogy mi alapján tudnék rákeresni. Ezért akkor szoktam ide írni, ha a google-lel nem járok sikerrel.
És ebben a naivitásban gondolom azt a többiekről is, hogy ugyanígy vannak vele, ezért nem zavar különösképpen. Amire tudok válaszolni, arra válaszolok, amire rá tudok keresni, és linket küldeni, arra rákeresek és linket küldök... :) Ennyi.
Nem kell mellre szívni.
Általában engem is zavar.
De sokszor látom azt is, hogy vannak akik nem bírják felfogni, h valamit egyerűbb megkérdezni, mint keresgélni ilyen olyan kulcsszavakkal. Ez a "google a barátod" szöveg is elég elcsépelt lett mióta minden hülye használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!