Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem tudják egyesek...

Miért nem tudják egyesek használni a Google-t? Vagy nem is akarják?

Figyelt kérdés
2009. aug. 6. 11:50
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem sokan még fel sem fedezték,hogy mire jó,vagy nem tudják a kérdéseiket értelmesen megfogalmazni.
2009. aug. 6. 11:56
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem mert nem mindenki ismeri annyira az internetet, vagy egyáltalán a google-t. Na meg sokan mások tapasztalataira kíváncsiak itt. (A Yorkis kérdésnél én is "kiakadtam"...)
2009. aug. 6. 11:56
 3/7 anonim ***** válasza:
17%
miért lusták az emberek válaszolni olyan kérdésre amire a gugliban is megvan a válasz?
2009. aug. 6. 12:09
 4/7 anonim ***** válasza:
46%
MIndenki tudja használni, de nem akarja. Sokkal egyszerűbb itt feltenni egy kérdés, minthogy a google-be írogassunk.
2009. aug. 6. 12:23
 5/7 anonim ***** válasza:
49%

egyszerűbb itt feltenni egy kérdést?

a google keresőjébe való beírása egy szónak, vagy témának pár másodpercet (sem) vesz igénybe.

szerintem az emberek egyszerűen lusták, nem szeretnek utánanézni semminek, még annak sem ami érdekli őket.

pedig az Internet végtelen információt tartalmaz...

nem tudják mit hagynak ki..

2009. aug. 6. 14:43
 6/7 anonim ***** válasza:
20%
te tudod
2009. aug. 6. 14:44
 7/7 anonim ***** válasza:
89%
Talán mert pont ez az oldal lényege. Első fele: gyakori, ami nyilván arra utal, h olyan dolgok, amik több ember fejében is megfordulhatnak. És amiken több ember is gondolkozik, azokra a kérdésekre a google is választ tud adni. Tehát most azt kérdezed, hogy miért jött létre az oldal? :D
2010. jan. 29. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!