Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Érdemes lenne ráírni?

Érdemes lenne ráírni?

Figyelt kérdés

Letiltott valaki a facebookon, nem tudom, miért, hiszen nem zaklattam. Szóval "megjelennek" a hozzászólásai és bejegyzései, de nem látom, csak a (...) jelzi. Idegesít. Mit lehetne tenni? Nem érdekel, hogy letiltott, mert az ő dolga, őt minősíti, de zavarnak ezek a kis üzenetek. Én tudok valamit beállítani vagy írjak neki egy e-mail, hogy vonja vissza a tiltást?

Tudom, hülye kérdés, de tényleg zavar...

2012. ápr. 17. 22:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha letilt akkor nem látod őt egyáltalán, itt valami más gond van.
2012. ápr. 17. 22:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Szó szerint nem látom, hogy mit ír, csak mivel közös csoportban vagyunk tudom, hogy ő szól hozzá vagy az ő bejegyzéséhez szólnak hozzá. Szóval nem látom, de az üzenetek megjelennek, hogy új hozzászólás, de én nem látok semmit. Fúú, de értelmes ahogy leírtam. Mindegy.... tényleg idegesít.
2012. ápr. 17. 23:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Érthető.

De az üzenetedet sem fogja megkapni.

2012. ápr. 17. 23:28
 4/4 A kérdező kommentje:

E-mailban gondoltam...

Közben írtam neki, de őt minősíti, mert még válaszra sem méltat....

Pont nem érdekel az illető, nem érdekel az, hogy ismerősöm-e... csak zavarnak ezek a jelzések....

De a kutúra megmutatkozott benne, hiszen letiltott - ok nélkül, illetve válaszra sem méltat.

Én nem tudom, letiltani őt, vagy valamit csinálni, hogy nekem se jelenjen meg?!

2012. ápr. 18. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!