Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A DVD+R DL-re milyen programma...

Tamy16 kérdése:

A DVD+R DL-re milyen programmal és mit érdemes ráírni?

Figyelt kérdés
Mert a 8.5 GB hely mind szép és jól hangzik csak használni nem tudom az ilyen DVD fajtát. Azelőtt még sosem használtam ezt a fajtát.Segítsetek létszi!
2011. júl. 6. 21:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nem a program a lényeg, hanem hogy az íród tudja e kezelni. Programnak jó a Clone dvd, a nero, az ashampoo, teljesen mindegy. Olyan filmet, koncertet érdemes rá felírni, ami nagyobb terjedelmű mint a hagyományos dvd, és tömörítésnél minőségi vesztést szenvedne. Ha túl régi asztali lejátszón akarnád esetleg utána nézni, akkor nem biztos hogy lejátssza, viszont a számítógép igen. Bár abból a fajta( több mint 10 éves) régebbi lejátszókból már nem sok van szerintem.
2011. júl. 6. 21:46
 2/17 anonim ***** válasza:
vesztést = romlást
2011. júl. 6. 21:47
 3/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válszod sokat segítettél.
2011. júl. 9. 20:53
 4/17 anonim ***** válasza:
Szívesen. Ha bármi kérdésed lenne még ezzel kapcsolatban nyugodtan írj.
2011. júl. 10. 00:30
 5/17 A kérdező kommentje:
Igazából lenne. Nekem Nero Express-em van. Ezen a programon ugyanúgy kell kezelni mint minden DVD-t, amit írni lehet vagy valamit máshogyan kell kezelniezt a típusú DVD-t?
2011. júl. 10. 17:01
 6/17 anonim ***** válasza:
Az expressel amikor megnyitod az adat dvd másolása ablakot, olyankor a jobb alsó sarokban egy kis legördülő ablak jelenik meg, amit be tudsz állítani, de elméletileg amikor berakod az üres dvd - t automatikusan felismeri melyik fajta lemezt tetted be. Viszont ha adatként másolsz, nem biztos hogy az asztali lejátszód fel fogja ismerni, erre jobb ha a nero burning rom - ot használod. Persze próbáld ki először. Én a helyedben minden dvd megírására a Clone dvd 2 - t javasolnám, annál jobb és egyszerűbb program nincs. Ha akarod, segítek honnan tudod letölteni.
2011. júl. 11. 09:50
 7/17 A kérdező kommentje:
Annak nagyon örülnék, köszi. Örülök, hogy van valaki, aki jobban tudja ezeket, mint én.:)
2011. júl. 12. 16:42
 8/17 anonim ***** válasza:
***** Nyisd meg ezt a linket, és regisztráld magadat. Utána annak a keresőjébe be kell ütnöd hogy Clone dvd 2, és onnan le is tudod tölteni. Ha tudnánk beszélni skype-on, el is mondanám hogyan használd. Leírni azért kissé macerás.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. júl. 13. 21:59
 9/17 anonim ***** válasza:
Vagy innen is leszedheted, csak itt is regisztrálnod kell. [link]
2011. júl. 14. 10:26
 10/17 A kérdező kommentje:
A pirateclubbot ismerem, már regisztrálva is vagyok. Ugyhogy a regisztrálással nem lesz gond.
2011. júl. 15. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!