Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Bithorló-val mi történt?

Bithorló-val mi történt?

Figyelt kérdés

Teljesen más jön be, mint eddig, és az azonosítóm se lép már be, sőt, azt írja ki, hogy nincs is ilyen felhasználó:(

Pedig elég rég regisztrálva voltam, és szerettem is. Nem értem mi lett. Most muszáj lenne belépnem is megkeresnem valamit, de nem tudok:(

Hogy lehet regisztrálni megint?

2012. ápr. 14. 13:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Ugyanígy jártam. Valamilyen módosítás miatt állt az oldal, majd utána már be sem engedett, arra hivatkozva hogy nem szerepel az adatbázisban rólam adat.

Vannak oldalak, amik viszonylag rövid belépés nélküli időszak után törölnek, esetleg ott volt a hiba hogy túl sokáig nem látogattuk az oldalt.

2012. ápr. 14. 14:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Lehet.. Kár érte:(
2012. ápr. 14. 21:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is így jártam és még egy elérhető e-mail cím sincs hogy rákérdezzek pedig elég jó arányom volt meg vagy 100 gb feltöltésem mégis törölt valamiért a rendszer pedig elég gyakran látogattam a oldalt kb hetente meg töltöttem is le meg fel :( !
2012. ápr. 20. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!