Mi történt a Bithorlo torrent oldallal?
Figyelt kérdés
2009. nov. 17. 19:45
1/8 anonim válasza:
nemtudom,de nekem se tölti be :@ rem semmi komooly
3/8 anonim válasza:
Azt írja ki az oldal, hogy lefoglalták a szerverüket vmi országos razzia során... remélem nem sokára ismét tökéletesen fog müködni...
4/8 anonim válasza:
Lefoglalták a szerverük, mondjuk nem volt országos razzia minden más torrent megy ha nem vettétek volna észre. Múlthéten bannoltak egy bizonyos felhasználót az meg rájuk küldte a rendőrséget. Most nézhetnek ki a fejükből. Megérdemlik mert nagy arcuk volt. xD
5/8 anonim válasza:
Utolsó, ez nem igaz! Az nCore is le lett foglalva.
6/8 Eruthalion válasza:
Nem csak a Bithorlo, hanem számos más torrentoldal is eltűnt. Én személy szerint nem voltam túl sokon fent, de a minap voltam egyik munkatzársam gépét szerelni, aki vagy 15 - 20 oldalon is regisztrálva volt, és panaszkodott, hogy alig maradt egykettő torrentoldal, ami még működik.
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
... és itt van összegezve minden! olvassátok el érdemes!! [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!