FrohmanG kérdése:
Mire kell ügyelni mobil internet használatánál?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Életemben először arra kényszerültem, hogy kábeles internet helyett mobilnetet használjak. Őszintén megvallva semmi tapsztalatom nincs e téren és elég sok furcsasággal találkoztam igen hamar. A digitől fizetek elő egy Digi move 15-ös netre, 15 GB adatforgalommal +30 GB éjszakai adatforgalommal. Az első kérédsem az lenne, hogy a 15 Gb kb. mire elég? Lehet-e torrentezni? Úgy tudom, mivel a Telenor hálózatát használja a digi, a torrentezést szankcionálják. Végül pedig: VPN-nel kiküszöbölhető ez a korlátozás?
Előre is köszi a válaszokat, illetve bármi extra tudnivalót!
2012. ápr. 12. 21:34
11/11 WixyLady válasza:
Akkor minimum mekkorának kéne lennie h ki is bírja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!