T-home Set Top Box képes WiFi sugárzásra?
Sima számítógép internet csomagunk van + TV, de semmi WiFi-ről szóló dolog nincsen a csomagban. Észrevettem, hogy a fehér doboz hátulján van egy kis antenna, de jelenleg nincsen semmilyen WiFi eszközöm, amivel megnézhetném, hogy van-e adás.
Mindez azért érdekel, mert hamarosan lesz új telóm, és lehet h kell WiFi adót vennem, ha alapból nem képes rá...
Az első kép nem ismerős, de a második igen ! Ugyan ilyen kis fekete rúd áll ki belőle, kiszedni nem lehet, de forgatni igen. Nem én tettem bele, benne volt
Köszi a választ !
Ilyen, wifi antenna van benne?
Nézd: kapcsold be és nézd meg a beállításokban, hogy van-e wifi és ha igen, akkor konkrétan mit lehet beállítani rajta. Mert más, ha routerként üzemel és más, ha csak routerre lehet csatlakoztatni.
Igen ez Wifis Pirelli márkájú router. A T-Home nekünk is ilyet adott.
A telefonnal rá lehet csatlakozni a Wifire. De valószínü be kell azt állítani. Én napokig próbálgattam, mire rá tudtam menni a telómmal.
Írok egy leírást, mivel nekem is ilyen routerem van, én hogyan csináltam, ez a módszer neked is jól jöhet. Persze csak ha tudod miket állítasz át. Vagy kérj meg valakit így állítsa át.
Menj be a router beállításába! (IP címmel kell a böngészőbe, azt a számsort a router füzetében találod)
Wireless/Security menü: A titkosítást kell átállítani WEP módban. 128 Bit, HEX, Static, Key1:..itt megadhatsz számokból vagy betükből jelszót. Ezt a jelszót pedig elmenteni a telefonban a Wlan hálózatod beállításában, hogy ne kérje. Fontos az is, ha 128 bites a titkosítás és hexadecimális akkor a telefon Wlan tulajdonságokban is ilyennek kell lenni.
Wireless/Acces Control menüben: A Mac Filtering, Mac Adress-t kikapcsolni, Disable és Deny módban. Utána elmenteni Save Settings.
Remélem tudtam segíteni. Nálam működik.
Ja és még a routerben be legyen kapcsolva a Wifi.
Wireless Settings: Enable or disable Wireless module function : Enable
Oké, akkor írd meg ide ha sikerült.
Nem muszály kitörölni a másik 3 sort. Az első sor a lényeg. Én azt nem is írtam át, mert elég sok karakter szám sor.
Én először azt hittem ki kell cserélni a routeremet, mire rájöttem. Először titkosítás nélkül nyított hálózatként müködött a telóm a wifivel, de éjjel jöttem rá a Wep módban jelszóval védve is működjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!