Most akkor Magyarországon legálisan lehet zenét, és filmet letölteni?
persze
letölteni legális, saját használatra, de megosztani, azaz feltölteni illegális, arról nem is beszélve hogyha pénzt is kérsz érte(warezoldal)
de elméletileg csak 48 óráig tárolhatod azt a filmet és zenét, amit letöltöttél
de amúgy is szerencsédre a magyarországi jogvédők nem a kis felhasználókat üldözik, hanem a nagyban utazókat: a warez-, torrent- és seedszerver üzemeltetőit, illetve a release csapatok tagjait üldözi
tehát ha te havi szinten 2-3 száz giga körüli adatforgalmat generálsz, akkor nem fognak rád vadászni(ők is tudják, hogy ennek nagyobb a költsége, mint a haszna)
Egyébként nem értem, hogy miért nem rakják legálisan a netre a filmeket?
Szerintem mindenki hajlandó lenne egy mozijegy árát kifizetni egy-egy filmért, hogy aztán, otthon a fotelből, kényelmesen -nem zavarva mások Chips zörgetése, beszéde, nevetése- élvezhetné az új filmeket és nem kellene kocsiba ülnünk és sok esetben 10-20, vagy akár 100km-ert utaznunk a családdal, benzint fogyasztva, hogy megnézhessük a mozikban a filmeket. Úgy is ez lesz a jövő, csak szándékosan akadályozzák ezt a formát.
A forgalmazóknak is sokkal olcsóbb lenne egy oldal üzemeltetése mint a sok mozié! Egy mozit karbantartani, felújítani, fizetni a magas rezsijét, a személyzet bérét fizetni, óriási költség! És milyen sok mozi van az országban! Ezzel szemben elég lenne egyetlen weboldalt üzemeltetni, amely működtetéséhez elég lenne pár informatikus. A forgalmazó rettentően sok pénzt tudna megspórolni! És mink, a nézők, otthon, kényelmesen, Full-HD-ban nézhetnénk a házimozin ugyanazokat a filmeket, miután kifizettük a mozijegy árát. A technika már rég lehetővé tette ennek a lehetőségét. A villámgyors internet is talán már minden otthon megszokott része. Nem értem mire vár még a filmipar?! A mozi már őskövület!
Másrészt: miért vegyek Full-HD-s tévét és minek vegyek 7.1-es házimozit, ha azokat nem tudom mire használni? Nézem otthon rajta a TV1 hd-s adását Pro-Logic-ban? Röhej nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!