Melyik jobb vírus irtó program a nod32 vagy az AVG?
Figyelt kérdés
Mind a kettő fent van a laptopomon, melyiket töröljem inkább le? vagy jó így hogy mind a kettő fent van?2012. ápr. 11. 17:35
11/11 anonim válasza:
#10-el egyetértek ezen télleg lehetne vitázni több napig is hogy melyik a legjobb! Én azt mondom hogy legjobb vírusirtó nincs, ez mindentől függ most lehet hogy ép kivédi leggyengébb vírusirtó is a Trójait ha éppen úgy jön a gépre, de lehet hogy a gépeden a legerősebb vírusirtó van és nem védte ki a trójait mert a fájlnak a legbelsejében volt ahol éppen nem vette észre! (Tom ez most lehet hogy egy hülyeség ami írtam csak egy példa volt!)
Meg ez sztem valamennyire a géptől is függ ebben biztos vok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!