Nem megy a netem - vírus a hibás, a frissítések, vagy egy program?
Pár hónapja nem megy rendesen a netem. Az biztos, hogy a hiba nálam van, de nem tudom pontosan, hogy mi lehet a gond. Kb 3 hete újra tettem a windowst. Az elején ment rendesen, de aztán újra kezdte. Az a gond, hogy az oldalak nem jönnek be mindig egyből. sokszor kétszer, háromszor is kell frissítsek, amíg bejönnek.
Az újratelepítés után nem tettem fel semmi olyan programot, amire gyanakodnhatnék, hoogy az lenne a hibás. Telepítettem a windows frissítéseket is... Azok lennének a hibásak? Vagy egy azok közül? Régen is fent volt a frissíés, mégsem volt ilyen gondom. Vírus lehet a hibás?
Nem igazán tudom, hogy mi lehet a gond. Van tippetek, hogy mi okozhatja ezt a hibát? Program? Vírus? Windows frissítés? Egyéb...?
Hát azt tudom, hogy nem mikrohullám és nem mobil net:)
Tulajdonképpen még sok emberrel vagyok hálózatban.. ez is egy plussz infó talán. De másoknál jól működik minden, szóval ezért vagyok tanácstalan.
A kód eredeti, amit használok...
Amúgy lehe, hogy egy programmal van baj.. Google Chrome.
Mostnában azt használom és egy idő után kezdett nem megfelelően menni a net. Bár a firefox sem a legjobb...
Pár napja az operát használom, és mintha jobban menne a net.
Nem tudom mit gondoljak.. Nektek volt hasonló tapasztalatotok a Chromeal? Inkább olyantól kérdem, aki már hosszabb ideje használja, bár nálam is valóban elég hosszú idő után jelentkezett a baj... hmm... érdekes. :)
A Google Chrome 4.0-át használd, ehhez már vannak kiegészítők, le tudod tölteni a reklámblokkolót (Adblock Plus). [link]
Van egyébként a Firefox-hoz is [link] Ha nincs a böngészőkben, akkor bejön az összes netes szemét (.TEMP fájlok), lelassul a neted. Így törölheted: Startmenű, Vezérlőpult, Internetbeállítások, Böngészési előzmények törlése kilépéskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!