Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az ncoron az igénylés után...

Az ncoron az igénylés után szerintetek mennyit kell várni a meghívóra?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 8. 23:50
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
több e-mail cím?az nem csalás?
2012. ápr. 9. 00:25
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem, bár biztos szűrik ip cím alapján (ezt tenném). Mellesleg ahogy kiírták ezt az infót, az első percben kértem meghívót, még nem küldtek semmit vissza, majd kiderül mi lesz.
2012. ápr. 9. 00:29
 13/16 A kérdező kommentje:
ha úgyis szűrik az ip-t (szerintem is) akkor minek a több feliratkozás?szerintem ezt nem nézik jó szemmel...
2012. ápr. 9. 00:31
 14/16 cipi8 ***** válasza:

Akkor is célszerű meghívót igényelned ha másnak a hozzáférését használod. Ez a fajta feliratkozás nem kerül pontokba, és korlátozva sincs, így nyugodtan megadhattok több e-mail címet is!

Ezt ők írták! Nézzétek vissza kiraktam hogy mit írtak ki az üzenőfalra ezzel a témával kapcsolatosan!

2012. ápr. 9. 01:46
 15/16 anonim ***** válasza:
És amúgy mi alapján lesz ez eldöntve, h ki kerül be? gyorsaság szerint, vagy teljesen véletlen?
2012. ápr. 9. 12:13
 16/16 A kérdező kommentje:
mennyire szipmi az e-mail címed...:Damúgy jó kérdés
2012. ápr. 9. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!