Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az nCore. Cc torrent oldalon...

Az nCore. Cc torrent oldalon mikor működik a meghívó igénylés funkció?

Figyelt kérdés

Ezen a linken ott van a meghívó igénylése menüpont. Fórumokon olvastam, hogy van amikor be van kapcsolva a funkció. Erről mit lehet tudni, mikor van ez? Hogyan tudna valaki olyan meghívót kapni, aki valóban megbecsülné?

Köszönöm a válaszokat!

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. máj. 24. 19:45
 1/9 anonim ***** válasza:
:DD
2011. máj. 24. 19:49
 2/9 anonim ***** válasza:
most nem (most néztem meg)
2011. máj. 24. 20:02
 3/9 anonim ***** válasza:
az nem működik, csak ha van ismerősöd akitől kérsz, esetleg veszel accountot. (6000Ft alatt nem találsz:D)
2011. máj. 24. 20:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Most lezárták azt a lehetőséget.
2011. máj. 24. 20:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát..tudtommal úgy 4 éve volt szabad reg mikor indult az oldal... :)
2011. máj. 24. 21:56
 6/9 bp1985 ***** válasza:

Hír létrehozva 9 órája:

Meghívók árusítása

Csak emlékeztetőül: az oldalra a meghívók pénzért történő árusítása továbbra is tilos! Ha valakiről kiderül, hogy pénzért árul meghívót, azt azonnal töröljük, illetve töröljük az általa meghívott összes embert is, függetlenül attól, hogy pénzért vették-e az accountot. Senkitől ne vásároljatok meghívót, mert könnyen elveszhet a pénzetek, nem beszélve arról, hogy az ilyen reklámok többsége szimpla átverés, arra megy ki a játék, hogy lenyúlják a pénzeteket.

2011. máj. 24. 22:04
 7/9 A kérdező kommentje:

Sziaztok. Meghívót vásárolni biztos nem fogok, de szeretnék bejutni. Voltam bent, de ketten használtuk pár éve az akkori párommal, aki mára megváltoztatta a jelszót, nyilván szimpla kedvességből:S Én seed-eltem helyette, figyeltem az arányra, ami 2 egész felett volt mindig. Most pedig ott vagyok hogy nem tudok bejutni, mert senkit nem ismerek aki nCore-ozik..Én nem értem miért nem lehet a másikon segíteni, én biztos küldenék olyannak akin látom hogy normális arc. Asszem 500 pont volt egy meghívó talán.

mind1...

2011. máj. 25. 08:13
 8/9 A kérdező kommentje:
Jahm, és egyébként nagyon-nagyon ritkán van olyan nap, amikor az a link működik, én ezt tudom.
2011. máj. 25. 08:14
 9/9 anonim válasza:
szia! pár hete láttam a kérdésed. én is ncore bejutást vadásztam, azóta minden nap csekkolom, és ma elvileg szabad regisztráció van, ha még aktuális a dolog!! :)
2012. ápr. 6. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!