Az nCore. Cc torrent oldalon mikor működik a meghívó igénylés funkció?
Ezen a linken ott van a meghívó igénylése menüpont. Fórumokon olvastam, hogy van amikor be van kapcsolva a funkció. Erről mit lehet tudni, mikor van ez? Hogyan tudna valaki olyan meghívót kapni, aki valóban megbecsülné?
Köszönöm a válaszokat!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Hír létrehozva 9 órája:
Meghívók árusítása
Csak emlékeztetőül: az oldalra a meghívók pénzért történő árusítása továbbra is tilos! Ha valakiről kiderül, hogy pénzért árul meghívót, azt azonnal töröljük, illetve töröljük az általa meghívott összes embert is, függetlenül attól, hogy pénzért vették-e az accountot. Senkitől ne vásároljatok meghívót, mert könnyen elveszhet a pénzetek, nem beszélve arról, hogy az ilyen reklámok többsége szimpla átverés, arra megy ki a játék, hogy lenyúlják a pénzeteket.
Sziaztok. Meghívót vásárolni biztos nem fogok, de szeretnék bejutni. Voltam bent, de ketten használtuk pár éve az akkori párommal, aki mára megváltoztatta a jelszót, nyilván szimpla kedvességből:S Én seed-eltem helyette, figyeltem az arányra, ami 2 egész felett volt mindig. Most pedig ott vagyok hogy nem tudok bejutni, mert senkit nem ismerek aki nCore-ozik..Én nem értem miért nem lehet a másikon segíteni, én biztos küldenék olyannak akin látom hogy normális arc. Asszem 500 pont volt egy meghívó talán.
mind1...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!