Ezt hogy tudom megcsinálni facebookon? Ha egyáltalán lehet? (lent) Elég bonyolult:/
Figyelt kérdés
Hogy tudom megnézni valakinek úgy az adatlapját, hogy a képet is mutassa meg az adatait, üzenőfalát??? Vagy egyáltalán lehet ilyet? Arra gondolok, hogy pl. beírok egy nevet a keresőbe, pl. Szabó Tünde, kihozza, de nemtudok rámenni a képére... De én rá akarok menni, meg meg szeretném nézni az üzenőlapját... Ez lehetséges? (Ez csak egy kitalált személy)2012. ápr. 7. 17:17
1/5 anonim válasza:
Fel kell venni ismerősnek, ez amúgy beállítás, amit a megnézendő illető állít be.
2/5 anonim válasza:
Nem tudod megnézni, sem beállítani, ez nem rajtad múlik, hanem az illetőn, hogy mit akar mutatni nyilvánosan.Küldj ismerősnek jelölést,ha visszaigazol,akkor nézheted meg - ha úgy állítja be.
3/5 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a válaszokat! Majd akkor jelölgetek :)
2012. ápr. 7. 17:25
4/5 anonim válasza:
Ez mindig attól függ, hogy az illető hogyan állította be az adatvédelmet. Van, akit mindenki láthat, másokat csak az ismerőseik, vagy esetleg azokon belül is csak egyes emberek. A facebook ebből a szempontból nem olyan, mint az iwiw, ahol szinte mindenkiről mindent megtudhatsz anélkül, hogy ismerősnek jelölnéd őket. Ez adatvédelmi szempontokból jó, de az ismerősök megtalálását eléggé megnehezíti, pláne amikor valakinek tucatneve van.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát igen elsősorban ezért kérdeztem :/ Mert tegyük fel, van egy Kala Pál nevű rokonom, és abból van pl. 8560, azért egy kicsit nehéz lenne megtalálni. :/ Köszi a választ!
2012. ápr. 7. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!