Bonyolult megcsinálni a jelentkezést e-felvételin? és scannalni hogy kell?
Figyelt kérdés
Bocsi,ha hülyeséget kérdezek,most fogom kezdeni és még nem tudom mi vár rám,de hallottam,hogy a végén be kell scannalni a bizit, meg ezeket,azt akkor is lehet,ha nincsen scannalő gépem?
köszönöm szépen előre is!
2012. febr. 17. 13:40
1/7 A kérdező kommentje:
vagyis hát gondolom,ha nincsen scannalőm,akkor nem:) ,de akkor hogy kell?
2012. febr. 17. 13:42
2/7 anonim válasza:
akkor elmész valami fénymásolóboltba, vagy haverhoz, vagy ilyesmi, aki tud szkennelni.
3/7 A kérdező kommentje:
Igen,most pont gondolkodtam és asszem van egy barátnőmnek scannalője, és egyébként bonyolult neten megcsinálni a jelentkezést vagy hosszú?
2012. febr. 17. 16:19
4/7 anonim válasza:
nem túl hosszú, a szkennelés része a leghosszabb :) csak aztán ha nincs ügyfélkapus regisztrációd még postára is kell menni.
5/7 A kérdező kommentje:
hú...hát az biztosan nincsen,mert nem rémlik ilyesmi.:D
és bármelyik postára lehet menni?
jaj bele kellene vágnom,csak úgy félek tőle,mert annyira esetlen vagyok ezekhez a dolgokhoz.:S
2012. febr. 17. 16:40
6/7 A kérdező kommentje:
és amíg nincsen ilyen ügyfélkapum,addig elkezdhetem a jelentkezést csinálni?
köszi előre is!
2012. febr. 17. 17:13
7/7 anonim válasza:
lehet hogy kicsit félreérthetően fogalmaztam: ha nincs ügyfélkapus regisztrációd, akkor a hitelesítő adatlappal való hitelesítést kell beállítanod amikor csinálod a felvis regisztrációt. Ez azt jelenti, hogyha végeztél a e-felvis jelentkezés kitöltésével, és végleges a kitöltés, mindent kitöltöttél és dokumentumokat feltöltöttél, akkor ki kell nyomtatnod egy hitelesítő adatlapot (ezt ott mutatja neked, h hova kattints és letölti a fájlt amit kinyomtatsz.) Ezt fel kell adnod postán az Oktatási Hivatal címére. Egyszóval ügyfélkapus regisztráció nélkül is nekikezdhetsz a jelentkezésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!