Hogyan kell megcsinálni a felvételi jelentkezést?
Figyelt kérdés
Az osztályfőnökömnek most született kisbabája, eléggé elfoglalt, és sokszor nem is figyel ránk, az osztályára (ez érthető, de mi most érettségizünk...)
a felvételihez kell csatolni a nyelvvizsga bizonyítvány fénymásolatát, illetve egyebeket?
légyszi segítsetek!
2012. jan. 20. 20:56
1/3 anonim válasza:
Kell. Ajánlom, hogy csináld az e-felvételit. Minden mezőhöz ír egy csomó információt, és ha valamit elrontottál, azt jelzi.
2/3 Andizsuzsi válasza:
Azokat a bizonyítványokat, amik már megvannak csatolni kell. Ha véletlenül mégis kimarad, nem kell kétségbe esni, mert hiánypótlásra van lehetőség, de amid megvan, küldd be. Ha van lehetőséged scennelni, akkor tényleg a legjobb az e-felvételi, mert bármikor meg tudod nézni, hogy mit küldtél már be, és fel tudod tölteni a dokumentumokat, amikor kézhez kapod. E felvételire akkor is be lehet jelentkezni, ha a jelentkezési lapot postán küldted be.
3/3 anonim válasza:
Igen, kell a fénymásolat. Nem muszáj hitelesített másolat, én anno beszkenneltem és kinyomtattam, az is jó volt nekik.
Photoshoppal úgysem tudsz csalni, mert a beiratkozásnál be kell mutatni az eredetit is. Persze, ilyen alapon, minek kell egyáltalán másolat, elég lenne ha a jegyeidet, nyelvvizsga adatokat megadnád. Valami logika biztos van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!