Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ebay-Paypal? Most mit csinálja...

Ebay-Paypal? Most mit csináljak? Nem lesz ebből baj?

Figyelt kérdés
Megcsináltam mindkét fiókot (ebay, paypal), össze is kötöttem őket. Befizettem a bankba 8000 ft-ot, mondták hogy várni kell míg megjön a paypalra. Már egy hete vártam, és csak 400 ft-ot írt ki eddig. Ki akartam próbálni hogy mégis hogy megy ez a fizetés dolog, gondoltam úgyse engedi kifizetni a 6000 ft értékű dolgot mivel nincs rajta elég pénz. De engedte. Levonta a 400 ft-ot és most azt írja ki hogy ki van fizetve a 6000 ft, és már fel is tették postára... Én nem akartam, 'csak' ennyit fizetni, egyszerűen csak ki akartam próbálni. Biztos küldenek majd üzenetet hogy mégsem jó valami, de mikor? Már eltelt 2 nap.

2012. ápr. 5. 13:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Mindig tedd azt amit írnak. Mivel nem jelent meg a számládon a pénz, nem tudnak vele elszámolni. Egy hónapon belül vissza fogják utalni a pénzt.
2012. ápr. 5. 14:03
 2/2 A kérdező kommentje:
ok köszi!
2012. ápr. 5. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!